Druga tužna godišnjica
0
Oprosti nam, Denise!
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@kolef nemojte zivota vam izlazit na ulice. dosta nam je lazne pateticnosti prenamaganja i laznog sazaljenja. ostavite to nekima manje naivnim. ja bih samo zamolio da nas ne ubiijaate ranjavate sikaniirate pljuujete.... automatski nece biti potrebe ni da nas neko mora braniti sazaljevati ili praviti od ovakvih slucajeva cirkus. po ko zna koji put skrecem paznju da nama nema suzivota. ko sumnja u ovo sto pisem i misli suprotno zelim mu da sutra dozivi da mu tuurrski djilkoshi dohakaju djetetu.
Trebamo svi izaći na ulice, ovakve stvari su se nastavile dešavati, a sad nije sigurno ni da će njegove ubice osuditi kako zaslužuju !
jah, fin decko, oduzeli mu zivot djilkosi koji prave 90% muskaraca na balkanu... a sto je najgore dobro prikrivaju svoju djilkost pa je pokazu ovako kad im se cefne