Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda te i zaposle u neku firmu koju drzi Turcin, nikad ne znas.
Ako ti Srbijanci dovoljno udijele za godisnji odmor.
A tebi ako se ne svidja, tornaj ti i to preko Drine. Pa ces mozda i ti docekati da ides na ljetovanje u Tursku.
Jedino ako niste peder ko Nemanja Kusturica. A Turska se dobro izgradila. Ima pristup na bliski istok, da plasira robu. A isto tako i na zapad. Razvijaju ekonomiju i fino im ide. Vise je EU u krizi nego Turska.
Jes se neko prepo Turaka, auuuuuu. Neka i nama zaledjine. Bom oni ulazu u Srbiju isto. Nemoj kukati. Eno odkupili su vam JAT. Ulazu u Sandzak. Oni iz Srbije idu u Tursku na more nikad im ljepse nije bilo, jeftino fina mjesta, fine plaze, Turci gostoljubivi. Srbi vamo protiv Turaka, a kad ljeto dodje odose Srbijanci u Tursku na ljetovanje.
Turska je Turcima postala pretijesna. 80 miliona ljudi. A šumadija i Krajina poluprazne. Oko Beograda sve jeftine firme. Kmetovi rade za 200 Ojri. A i pričali im njihovi đedovi koji su služili u Janičarima kako vlaškel snajke miješaju pa im se osladilo.
A moze i ovako: \"Opredjeljenje BiH je mirna, stabilna i prosperitetna Turska\" Moj dragi Davutoglu, gledaj ti prvo u svoju avliju: Priznate genocid, priznate kurdsku kulturu i sklonite islamiste i pustitte da Turci uzivaju u svojoj prelijepoj zemlji.
Ode sutra Turčin do Tadićija da vidi jeli mali sve odradio od prošli puta što mu je Janičar Davutoglu ostavio za zadaću.
samo pratimo, dok su kod tamo njiha. dalje ni makac. samo mogu preletiti do merkelove, to da. salji dalje, magarac ko vrati.
Dobro je da i vi vlasi pratite šta se događa, pametno je to.
kad bi neko objasnio zasto ovaj mali pacov krtica dolazi stalno tu, bilo bi fino. ko ga zove, sta radi tu, u zivotu svom? jel to turisticka destinacija, ekonomski ulagaci, sta je to? reklamni studio? sta?
a i ti, konjusaru najsjeverniji, bar da se dogovorite ko ce uzjasiti, a ko sjasiti. nemojte istovremeno, previse je, lipsace vam magarac.
nek se on tornja tamo odakle je dos`o, previse se vucara po balkanu, i nek poslusa onog nijemca najprije. ... ga voz koji ga don`o, navlace bijedu na vrat jadnom narodu, kao da je vec nemaju dovoljno. U njegovoj drzavi, krscanska manjina, koju su sveli na 100 000, sto u odnosu na broj stanovnika iznosi malo vise od 1%, zivi uzasno! Da ne pominjemo Kurde i ostale narode koji nemaju nikakva prava, obespravljeni kao u srednjem vijeku, a on se petlja gdje mu nije mjesto. Sikter tamo odakle si dosao, ...jedno malo!!!