Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je najvece zlo u BiH. Vise je mladih otjerala njihova politika nego rat
@IstinaSamoIstina da budemo jasni 1992-1995 SDA je radila korektno, zatim prvi talas ubacivanja seljobera u sve pore vlasti, tamo do 2005 vec su postali kafana iz koje su otjerali uglavnom vrijedne i postene ljude. Od tada su uhljebi preuzeli kormilo a najgore od svega je sto su danas spremni na sve, potkupljivanje izbora, prepustanje kriticnih funkcija drzave samo da bi njihove guzice tu bile jos jedan mandat. SDA, od boraca za BiH do potpunih izdajnika BiH.
SDA.. Karcinom Bosnjakackog stanovništva. E moj prijesednice Alija, šta nam tvoj sin uradi od stranke i države.
sude uhljupe
U ZDK nema rješenja. Kanton jedni opština drugi, a sve ista ekipa. Ovi šatro iz opozicije pričaju priče o nekakvoj budućnosti s njima. Mislim na SDP I Našu stranku. To će im piti vode kad počnu i po drugi dijelovima BiH s takvom pričom. Mislim na RS i zapadnu Hercegovinu.
Fudo zvizgonjo začepi , ti i tvoji uhljebi . Ti si jedan veliki licemjer , pljuješ po SDA a isto , čak i gore radiš po Zenici , zato sikter
Ako je vrhunac demokratije borba za fotelje u državnim i privatnim aranžmanina onda smo mi propali duboko,duboko u bezdan.
http://www.zurnal.info/novost/21988/sda-direktori-dodijelili-13-miliona-maraka-cesirovim-firmama
Vjerovacu u bolje,kad ministar bilo cega bude sposoban I strucan a ne bosnjak,hrvat,srbin,rom...Vjerovacu u bolje kad makar jedan politicar ili ministar bude osudjen zbog nerada ili kriminala.Bicu vjernik kad mi ne bude trebao advokat iz crkve ili dzamije i posrednik izmedju mene i boga.Vjerovacu da ce bit bolje kad na klixu i ostalim propagandnim medijima ne budu dozvoljavani razni komentari koji siluju svaki moral i cast.Do tada,uzdam se u se i u svoje kljuse,a ostalim zelim sve po zaslugama.
Fudo čim zine slaže
Predsjednik skupštine KS proziva bivšeg direktora GRAS-a za kriminal, a pored njega sjedi stranačka saradnica iz reda Hrvatskog naroda sa diplomom tog bivšeg direktora iz Travnika LOL
ko o čemu "kurva" o postenju?
SDA gori od četnika i ustaša zajedno.
Za racun pozicija unisti ce SDA ovo malo drzave sto je ostalo.
Kasumovicu, ni tvoje maslo nije za Ramazana