Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik: narode, ovaj Borenovic, i ovaj Cavic su americki placenici, cim traze izvjestaj glavnog revizora o tome kako sam vas opljackao, hahahaha...
danas je Fahro spasio Dodika, SDA se spišo sa SDSom zbog Deklaracije o Pelješkom, podržo ih je i HDZ mada su ispušili od njih u Federaciji .. ko pohvata konce kako ova banda radi ja sebi odgrizem q__rac
zbrojovka I Fahro je glasao za Deklaraciju, zasto ga je spasio ?
@fanaticos1 .. govorio sam o RSu, Fahro se nije složio sa SDA, HDZ i SDSom u NSRS .. i tako podržo Milorada, ali je u federaciji HDZ sye__bo priču sa SDA itd, umorih se
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
UDRI MUJO UZ TAMBURU
Srbi imaju i vodu i državu a vi bošnje gledajte usrane guzi*e prekobograde u tuđu avliju. Nećete nam vi uređivati Srpsku Republiku, ona je naša, anlajišite li?!
Dodo ne vadi - ova opozicija i neki dan za nesto rekla da nece biti kao sto je bilo prije :) :) :)
Eeee nista vi ne mozete. Puni Laktasi doktora nauka koji se bave stocarstvom i poljoprivredom. Ko ce vas podrzati
Dodik i njegovi 💂‍♀️(čedomiri) neka povedu 🐷🐽(živinu) i laganini go home 👣👣👣🚜🚜➡️ za Srbistan🇷🇸🇷🇸👋👋 u jednom smjeru
Nedaj se Dodike izdrži
Nemoze opozicija svoju djecu rodjake kumove zaposljavati kao vladajuci pa im zinula guzica za vlasti, svuda isto, puna usta lijepe price a nista ni oni nebi bolje uradili.
Ima dodo scepi po federaciji da mu lizu debelu guzicu i ujedno je spasavaju. Gusinjski debeli smrdljivi jezik polize sve.
AVAZ: "Okončano zasjedanje NSRS: Opozicija htjela da spava, većina završila sve za pet sati". ---------------------------------------------- EH, SPAVATI CES TI NAKON IZBORA 2018 GODINE, ALI U ZENICI.
Od danas oficijelni naziv SBB-a je "Srpska Bolja Buducnost".
Opozicija u RS-u tvrdi "da od danas više ništa neće biti isto u parlamentu" ------------------------------------------------- Victoria Beckham rano ustaje i vježba dnevno dva sata.
Cubrilovic zabranio opoziciji prisustvo,hahaha,djikani i demokratija...
HROKCITE GENOCIDASI HROKCITE YEBO VAS KACAVENDA U USTA PEDERSKA SMRDLJIVA!
Pomozimo posrbicama da se nauče demokratiji
@kliks. Vrati se svojim korijenima. 🔴🔵⚪ 🇷🇸🔴🔵⚪
@kliks. Doduse i ovo bi mogli biti tvoji korijeni. 🔴⚪🔵 🇭🇷🔴⚪🔵