Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krenuli su kako treba, jos jedne izbore i ukinut ce sami sebe
Dodikov CIK dobrodošli jeste li za rakiju kavu nešto za pojesti
Zabavili se o sebi aBd...
`Sto ti zeli onaj pod stolom to ti zeli i onaj za stolom, stara ddjikanska poslovica. Pa ljudi moji, opozicija je izabrala ovaj sastav CIKa.
Al zato rado uzmu pare iz budzeta BiH koji im je omogucila CIK... ološ
Dodikov CIK dobrodošli jeste li za rakiju kavu nešto za pojesti.
Ne valjaju ni jednim ni drugima...a isti...LOPOVI
A zasto niste I mandate odbili. 😆 😂 😆
Nisu budale da se sa šibicarskim SDA prevarantima i šarlatanima rukuju.
Mislim da je sad i ulog EU, jasan. Podrzavaju Dodika i to je to. NE kazem ja da je Trivicka zlato, mozda je cak i gora ideoloski ali ne koprupcijski. Cude su nama uloge pripale u nasoj drzavi. tesko je spoznati sta je laz a sta istina. Sta je geostrateski interes velikih sila. Istina i pravo je tu ne vazno.
Cik nije legalno izabran i ovakav postupak je sasvim demokratski!Ako ćemo graditi državu,držati se ustava i svih zakona!A ne Bakirovih prevara!
Nek im Smit pošalje poziv
Da je u pitanju povećanja njihovi plata onda bi se i grlili ☝️
Eto vam je... vas Dodik , pustili ste ga da pobijedi i još krali za njega..Bravo Dodik ..Eto vam Šmit što ne reaguje neće,,, nije budala kad imaju Bošnje što ih svakio dijete vuče za nos. Nikad doći pameti ..
Oduzeti mandate odmah
vremena se mijenjaju,izgleda možda im je dosta rukovanja sa nekim ljudima,jer su odugovlačili izbore na svim mjestima.