Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodika prečetveriše Cincar Vučić i firgoš Kusturica sa ikonom.
Vozač bilješkama,prevencija kakvu svijet nije vidio...
POPIS 2013: Bošnjaci 1.769.592 (50,1 %) Hrvati 544.780 (15,4 %) Srbi 1.086.733 (30,8 %) Ostali 130.054 (3,7 %)
2013 bilo, pa sad nema ni 30% od tog. Sad svaki dan je trocifrena brojka manje stanovnika.
kad Trigger onomad reče "imala je funny eye, pa nikad nisi znao jel gleda u tebe il prati jel dosao autobus"
Ovakav je i plan Causesku Family vec godinama prema Tuzli recimo.Put Tuzla-Sarajevo, je jedan 'MALI' primjer bahatosti Causesku family!
Nekim cudnim putem i smisljenim poduhvatima, CDA vlast ce pokrenuti promjene u saltanju paaara izmedju pojedinih institucija u BiH, gdje je pobjedila opcija koju oni ne lajkaju :) Pa ce tako ispasti DOBRO po nas :D koja ironija.
Kim Jong-Doddo of laktasia ! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ...čoek ne vadi
Dodiku treba zabraniti ulazak u Banjaluku.
SAMO TI ČEKAJ OKTOBAR 22. LAKTAŠENKO. NEMA TI JOŠ DUGO. A ZNAŠ I SAM DOBRO KO ĆE DOĆI NA TVOJE MJESTO. MOMAK JE FIN, PAMETAN, MLAD, POZNAJE PRAVO A TI SE NJEMU SVETIŠ. YEBO TE ONAJ KO TE NAPRVIO ŽVALJO
15 GODINA ISTO SE PRIČA A DODIK NIKAD JAČI IZ GODINE U GODINU
Padas ti Dodo od Draska 22 to i corav vidi vreme je za mladju generaciju
Padas ti Dodo od Draska 22 to i corav vidi vreme je za mladju generaciju
Bosnjaci su bili kao u aparthehejdu. Nasi ocevi su bili istjerani kao kerovi, odvodjeni u logore, prebijani, ubijani, korisceni kao robovska radna snaga…I sad, kad su kamenjarski Srbi u svojoj mrznji otjerali i svoje ljude vani, i kad su postali manjina u Mostaru a Bosnjaci postali apsolutna vecina, pojavio se “spasitelj” Pedja Kojovic sa “probosanskim blokom”, da nase glasove preda Srbokatolicima. Pedja jarane, zavrsio si sto se glasova tice u svim mjestima gdje su Bosnjaci vecina.
Dodik samo gleda gdje može lovu ćapit sebi,i ono ostatak vremena plaši narod i maltretira,prijeti.smjenite to odmah sad.
Nisu Srbima krivi Bosnjaci i Bosnjacima Srbi. Nema vecih dusmana od ´´nasih´´ !
SAMO TI ČEKAJ OKTOBAR 22. LAKTAŠENKO. NEMA TI JOŠ DUGO. A ZNAŠ I SAM DOBRO KO ĆE DOĆI NA TVOJE MJESTO. MOMAK JE FIN, PAMETAN, MLAD, POZNAJE PRAVO A TI SE NJEMU SVETIŠ. YEBO TE ONAJ KO TE NAPRVIO ŽVALJO
Krece on u moj quuurac. Krade bosnjanskim dijasporasima imovinu i pare!