Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je prodala Hercegovinu. JUžno od Ivana ih ne interesuje, još 92. Sve ostalo ej bajka za malu djecu
@Patriota12 I onda se bunite kad Srbi i Hrvati kazu 24%. Pa to je realan geopoliticki prostor Bosnjaka. Drzava BIH je i dalje 100%,ali nije bosnjacka sva. Naravno,i to je de jure pokriveno sloganom svi su konstututivni na cijelom prostoru,ali u praksi ne pije vodu. 24% i to je to.
@Patriota12 I onda se bunite kad Srbi i Hrvati kazu 24%. Pa to je realan geopoliticki prostor Bosnjaka. Drzava BIH je i dalje 100%,ali nije bosnjacka sva. Naravno,i to je de jure pokriveno sloganom svi su konstututivni na cijelom prostoru,ali u praksi ne pije vodu. 24% i to je to.
Uhvatio Covic zlatnu ribicu Kaze ribica pusti me ispunit cu ti tri zelje Kaze Covic hvala ne treba, meni je Bakir sve ispunio.
Ovima sa slike 95% bi jePo mamu maminu
Mnogo je tajnih dogovora od 90-ih...i preskupo nas je to stajalo! P. S. Koliko vrijedi samo taj inventar sa slike, i njegovo održavanje?
SDP i DF? Zar oni nisu bili na vlasti zadnjih 8 godina? Kad cujem za njih sjetim se da SDA i HDZ nisu najvece zlo u ovoj drzavi. Jesu veliko ali najvece nisu sve dok ovi postoje.
To odavno svako zna.
Klasican pristup crvenih na politickoj sceni - mi smo najbolji jer su drugi gori od nas!
Boli nas ba vise k.... za SDA i ostale pi.... materine
Interesantno je kako hdz ovdje zahtjeva pravo jedan gradjanin jedan glas, dok na ostatku BiH imaju sasvim oprecna misljenja, evo sve drugo bi da zanemare i da uvrste u okvir svoje stranke. Koje licemjerstvo. No svaki zakon se opet moze pobiti ako nije u skladu sa ustavom i ako je diskriminatoran
Sve dok obični ljudi , ko na izborima u Srbiji, ne naprave stranku "Narod protiv stranaka" ovi će nas ... u zdrav mozak.....
ma sve lopov do lopova
toliko je tajan da se na klixu pise o njemu....
"Odgovorio mu je Željko Komšić koji je kazao kako nema ništa protiv da Arnaut izigrava advokata Draganu Čoviću pri tome dodajući da se samo boji da se ne dovrši ono što je započeto u ratu. " Damir Arnaut je, uz Nasira Beganovića, najomraženiji političar iz SBB-a, koji je zahvaljujući toj stranci dobio prostor da se izruguje zdravom razumu svojim teorijama zavjere i time pokaže svoje (ne)znanje. U opoziciji su bili najgrlatiji, a danas čine sve da zadrže zaposjednute fotelje i resurse...
A čekaj, zar je on sad u SBB, nije u Harisovoj SBiH? Kako se brzo preleće, ne možeš ni registrovati. Za Muniba Jusufovića nikada ne znaš u kojoj će stranci zanoćiti, a u kojoj će se probuditi.
@odliv mozaka Mijenja klubove kao Zlatan Ibrahimovic....
Čuj tajni?Ma znate vi sve nego se pravite mulci.
CUJ ???