Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogi nisu shvatili da BiH nije država sa istim odnosima kao što je bila u SFRJ. Na prostoru današnje BiH žive 3 naroda koja su bila u sukobu i prvo se mora napraviti dobar odnos i povjerenje. A ne ko ima veći.
@Termiti Kakav odnos i povjerenje svetiyebem pa 25 godina prošlo od kraja rata?! Možemo li se početi baviti nečim konkretnijim?!
@Termiti nisu ovdje tri nnaroda ratovale nego politike kojesu htjeli da zavade narode kao i sto danas rade.narodi zive skupa .svaki grad u srednjoj bosni je izmjesan glamoc srebrenica prijedor zive ljudi .politicarisu ti koji zavadzaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dokle je došlo da je SDS za funkcionisanje države, a SDA protiv...
Zato ce SDS na sledecim izborima da prwpolovi broj glasova...
Mirko Sarovic je gori od Dodika
u EU nema niti jedne zemlje sa vise od 5% islamskih drzavljana, mogu oni govoriti kako su otvoreni i tolerantni , ali na terenu je stanje jasno
Klix je najgore mjesto, okupljalište mrzitelja, psihopata, bolesnika i besposličara!
Bravo.Ovog čovjeka postaviti umjesto Dodika.Za razliku od 90 % političara , Šarović bi makar pokušao deblokiradi život u BiH!
Umjesto Dzaferovica postaviti Dzevada Galijasevica
Imena kolega, imena.
sех dаting - sex525.info ( my nick milanasss)
naj ce mije kad sjenem snekim pami nesto iprica i kaye nemoj nikom reci a ja neznam ni staje prico tobejarabi
samo 9 haha
Uzimaju lovu,a nacionalizmom oci mažu