Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje su pare od akcizaaa!!!Nema povećanja PDVa ni pod raznooo!!!Dosta je više
brate , na ulicu ! na ulicu i pod mač bato , pod mačč
Zute prsluke i na ulice, od laprdanja fajde nema
@Sajbyja345 ne mogu oni raju toliko hebat koliko oni mogu izdrzati,nista od zutih ili bilo kakvih prsluka
@Sajbyja345 za ovo ih valja prebit . Ne prsluke palice.
Ma sto posto bubnite pdv ko ga jebe
Onaj ko poveca PDV moze se pozdraviti sa vlascu na Prvim narednim izborima.
da bi sebi osigurali te visoke plate i sva dodatna primanja( cirka 10000KM) onda nam povecaju PDV,akcize,registracije,itd.itd
Užas. Ako se ovo desi ne znam sta dalje. Gdje su pare od akciza za puteve. To se ne pominje vise
Bando, Mafijo nesposobna, otjeraste i ovo malo pameti sto je ostalo, sve ćete da platite, mislite da nećete umrijet???
Ako ga povecaju trebamo ih sve na lomaču zapaliti
Ma dajte malo razdrmajte te predmete oko banaka u RSu, uhapsite koga treba i rijesite se budale.
Svaka zemlja trebala bi imati različite stope poreza: na hranu, lijekove i knjige najmanje. Garderoba - luksuzna i markirana - digni porez na 30% a na osnovne stvari smanjiti. Cigarete i alkohol - podići još poreze!!!
Sram vas bilo lopovi.Sve preko ledja jadnog naroda.Jel vas stid imalo?Dusu hocete da nam uzmete.Lopovi nakaradni.I ovo malo sto zaradimo ukrali biste nam.Narode birao si ove lopove sad ih gledajte.Uzece nam sve.
dok ih se ne nalupa i otjera govnjivom letvom....
Hajmo gradjani Bosne i Hercegovine.Svi smo protiv Turskog predsjednika.On je svojim gradjanima uveo stopu od nula 0 posto na osnovne zivotne namirnice.Nasim malo za silne odbore i plate pa povecajmo narodu sramota
ta truhla opozicija od sdp-a pa svi ostali, ti i takvi lažnjaci su krivi za propast naroda i građana i zemlje u agoniji od 20 i više godina poslie rata. jer kaju, nije majka klela muju što se kocko nego što se vadijo. al zato propašće svi i sve, inšallah.
Spalicemo vas sve, ne igrajte se!
Negdje drugo bi pola drzave gorilo samo da se spomene nesto ovakvo. Kod nas nece, naravno. I ovako oci ispadose dok drzava uzme svoje ali nema veze. Samo nek se ne puca.
Al' trpaju svaka im cast .. al' svaka cast i nama sta sve trpimo i sutimo .. 🙄