Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile gotov mile je popušen mile je samo kurton probušen..
NOVO IME JE MILOKRAD
Veselo i u RSu :)))
Kako ove vijesti privlace samo Bosnjake majko i oce dragi...
sve vrste blokada podrzavam pa tako i ovu
Cuj zbog ocuvanja digniteta ove skupstine !!! Kao da je ovo cetnicko leglo nekada imalo neki dignitet !!!
Izgubice te vi rs kad tad koja je zasnovana na genocidu
Lijepi goli otok!
U rs opozicija barem nešto radi konkretno, a pogledaj ovih jadnika u federaciji..zijevaju po cijeli dan
Vlaska posla,Vucicevo maslo Ko bajagi u vlaha demokratija Prestava za raju,isti su oni svi Opet ce po Bakiru,Bakir kriv Bakir zavadio vlahe ,rece Dodik
Zaboli me racku za ovu fasisticku izdrkotinu. Nego ja bi ovim poslanicima podjelio pendreke, sjekire, boksere, motike i neka se udaraju do mile volje.
GENOCIDNA TVOREVINA MORA NESTATI
Slovenija se otcijepila od Srbije, Hrvatska se otcijepila od Srbije, Bosna se otcijepila od Srbije, Crna Gora se otcijepila od Srbije, Kosovo se otcijepilo od Srbije, uskoro se Vojvodina i Sandzak otcjepljuju od Srbije. Niko ne zeli sa Srbima genocidasima
@meoB Vi imate dvoje komšija...Srbe i Hrvate...i ne može nikako na zelenu granu, a?
Četke će se uskoro pokačumat...jer ba-ja je šumu opuhao i sada je gola ko neka stvar...i zato bi da prikriju revizorski izvešrtaj... Kačumanje četki je dobro za sve građane i narode u BiH..
U đikanistanu ništa novo
Poruka opoziciji: Anegdotu o Kurti i Murti smo naučili...pamet u glavu i akcija!