Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav crni novac, Dodik pola Rs-a zaduzio na Londoskoj berzi, MMF nece vise ni da cuje za njih. Nije to farsa nego je to istina. Dodik je rekao Hop a nije ni skocio. Ne trebaju njemo sankcije on je Rs-u uveo sankcije sam od sebe.
Jeste zaduzio na Londonskoj berzi obveznicama koje su eto zavrsile u Srbiji. Pa vidi sad ko ce biti vlasnik zalozene imovine. Zato se koprca ko prasac sto mu je Ustavni sud osujetio planove. Ali ocito prica jos nije gotova.
Dodikovo laprdanje u prazno je znak nemoci i slabosti, isto tako i Milanovicevo... Nikakvog oni uticaja nemaju, niti ce postići ono sto zamisle.Za Milanovica mi je jasno sto cvrkuce na BiH, ovi BiH Hrvati to vole cuti, samim tim ce Milanovic imati BiH Hrvate kao svoje glasace
Snsd farsa dogovorena sa SDA
Vojske RS-a neće biti, niti se entitet želi u tom smislu opterećivati. Ali postoji rok od šest mjeseci, gdje će se dati mogućnost da se u okviru BiH redefiniše modalitet Oružanih snaga BiH, na način da se iste, ili smanje, ili ukinu. Ako baš ni jadna od navedene dvije opcije ne bude moguća, slijedi formiranje oružanih snaga RS-a. A onda nije problem napraviti i rebalans, mada nevoljko.
Jedina legalna vojska na teritoriji BiH su OS BiH , ako bi se stvorila teroristicka paravojska ona bi bila legitimmlna meta na koju se moze pucati bez upozorenja i posledica, mislis ta toga nebi bilo.? Bilo bi i to puno.
Pa Dejtonom je postojala i nije bila nikakva teroristička paravojska.
Oni su napravili 10.12. termin. Pa vidjećemo šta će biti. Nema potrebe negirati nešto što će se desiti. Jer mnogi će to ispustiti ako se desi i neće ni znati da se desilo.
To je već tipa treći "termin"...
Opozicija=pozicija.
Po čemu majke ti?
Pa i Dodik ne krije da je pajac i zabavljač, pripremio je još jednu farsu za svoju publiku. Ovaj put je na repertoaru obrada starog hita "Take Money and Run"
'DOKAZ DA JE RIJEČ O FARSI'..opet sto je babi milo to joj se i snilo. Svaka domacinska kuca ima neki dinar sa strane za vanredne troskove pa tako i Srpska Republika. Mile je pravi domacin!
Svako ko glasa sa SNSD baca i svoj glas.
Imaju ispod jastuka
Moze se vazda uzet od mmfa
Dace Putin lol