Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Generalno nas narod sve hoce preko reda ne postuje se red u guzvi uvijek neka nervoza
Stoka !
Generalna slika naseg nereda i primitivizma koji vlada Balkanom
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sto bi rekao Fadil gledaj pokusnih kunica sto su navalili
Pa čekaj po naslovima i komentarima reklo bi se da mi uopste ne vakcinisemo da nemamo nijednu vakcinu da nas Srbija spašava,a sta je onda ovo??
Ovo je stvarnost, a ono u naslovima i komentarima je dezinformacija od ljudi koji hoce da mrzimo sami svoju drzavu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
razlog je ona mutava Viber aplikacija... Nit ikakvih obavjesti na nju, a nekad se ne možeš ni prijaviti... objavljute INFO NA WEB STRANICI NEKOJ, kad šta, gdje
Ma ovo je cirkus nad cirkusima.Pa zar je tesko provjeriti ko je pozvan a koga treba odstraniti iz reda.Sindikati raznih preduzeca se bore za prioritetno vakcinisanje svojih radnika dok Ministarstvo za boracka pitanja i ne pomislja da u prioritet predlozi one koji su branili ovaj grad i koji NE SMIJU put Srbije da ne bi bili uhapseni.Nema razlike izmedju aktuelne i prosle vlasti.
dobijes termin, dan i satnicu kad da dodjes ali djaba... ne mozes prici ulazu da pokazes da imas zakazani termin od idiota koji su dosli bez poziva... 🐑🐑🐑🐑🐑
Sad ce izbori akoBogda.
Ja budala boze dragi
Kod torabija je bilo organizovanije 😂😂😂toliko naroda bililo glupog i neposmenog 😂😂evo ko i saad na vakcine
Dali cete se ikad nauciti redu i i organizovanom poslu. Zamisli te danas ima ko Kineza nasta bi licilo
Prvo sto primjetis u Sarajevu je očajan asfalt
Vaka gužva zadnji put pred Zetrom bila za Torabia
Nema razlike izmedju torabija i ovih madzionicara
nema neorganizovanijeg naroda u svijetu od Bošnjaka...kažeš mu dodji u 3 on dodje u 12 i čeka 3 sata i stvara gužvu...
Razlog je krkanluk i seljakluk. Samo nek je nesto mimo reda. A treba policija uredovat, ako nema poziv ne moze u krug i to je to.
Jest mi drago što na sledećim izborima znam za koga neću glasat. Ne znam ni za koga hoću, ali definitivno za SDA neću. Nema tog jarana, amidže, rodice itd. koji će mi opet prosut priču da glasam za njeg/nju (SDA)
Sta je ovaca za sisanje🐑🐏🐑🐏🐑🐏🐑beeeeeeee.
Cuj pokusni kunici... eto sta je, svi cemo jednom crknuti na ovaj ili onai nacin
onaj*
zovite turabija kod njega ide brže