Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
112 je trebao odavno zaživjeti, postojali su materijalni i tehnički resursi, kao što je BiH trebala do 2009. biti očišćena od mina.... Ali nije, ono što se ne uradi na vrijeme dospijeva na NAPLATU sa kamatom kad tad..... Kod nas se stalno nešto odlaže, prolongira, izmišljaju NOVI ROKOVI... Sve je posledica nepoimanja ODGOVORNOSTI. Moć je koncentrisana u strankama a one nikome ne polažu račune. Stanke se moraju "odricati moći" i mnoge vitalne stvari koje su prigrabili vraćati u institucije.
Sve pohvale i OS i ministru.
.....samo dobro organizirani pristup rješavanju složenih situacija rezultira uspjehom....... .....sve ostalo je anarhija.......
Svaka cast ministarstvu i oruzanim snagama koji su odradili odlican posao
Svaka cast svima koji su pomogli ovim jadnim ljudima kad im je bilo najteze.
Smiling jesi li slucajno registrovana na kliksovom forumu ili tako nesto? :)). Ako jesi mogu li znati nick, cisto da uzivam u tvojim komentarima jos negdje osim ovdje :)))
Nisam, ima me samo ovdje. Ali u zadnje vrijeme puno manje, jer imam dosta posla. Pa uletim onako pomalo. ;-) Hvala ti sto imas tako fino misljene o meni, sad sam se postidila. hahahaha :-*
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Svaka čast ;)