Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto pizzzde iz predsjednistva sute? Zasto smo dozvolili da nam napadaju drzavu? Danas je naoadnuta nezavisno priznata drzava BIH
@Sprzo307 Zasto si ti pizzda ? Umjesto da komentarises preko Klixa, izadji vani sa prijateljima, pronadjite mingose, išamarajte ih i pokažite im pravac prema Srbiji.
Sami sebi zapalili. Treba gamad eliminisati bilo kako.
Bakira, Sexyja, Džaferovića i reisa dovesti da rješavaju ovo sr..e. Ako se migrantska mafija uveže, razbucaće ove naše prašinare i specijalčiće. Bakir, Sexy, Džaferović i reis su izdali Bošnjake i Bosnu, a konac njihove izdaje će biti uništenje SDA, jedine državotvorne stranke u BiH.
da kajem treba iskopat transeje i tu branit svoj grad domove i porodice. to je najprece. jer kasno je kad neprijatelj probije prvu liniju odbrane
Ovo sad ko da su govna iz kanalizacije poplavljena Krajina,a mi svi ko mutavi okrecemo glavu ma nije moj grad.Sad ce oni tamo ko u ratu t.o. i seoske straze
I ove naše govnare šta rade za iom protjerati sa migrantima.
@Loky iom korporativni olosi
Islamska Vjerska zajednica optužuje Bošnjake zato što neće da u svoje kuće usele Pakistance. Evo javno ja se ODRIČEM IVZ... nisam vaš pripadnik, za mene ste petokolonaši od danas I VI I SDA
@KoToKaze i ja se odricem iz. To su profiteri i izdajnici svog naroda
@KoToKaze religija je metod postrojavanja i komande nad velikim brojem zatucanog stanovnistva a vjerske organizacije su zadnji umiruci ogranci mafije.
Zar neko stvarno misli da ce migranti cekati rasplet situacije, kao mi? 12000 ljudi protiv stotinjak uhljeba i par dobrih ljudi? Ako padne par mrtvih glava, nece pomoci ni uhljebi policijski iz drugih kantona.
treba trazit ostavku ministra granicne policije koji ne stiti granicu BH a to je krivicno djelo
Hoće biti veselo za novu godinu u Bihaću.Ova bagra nema granica,sami sude i upravljaju situacijom.Ovi su spremni na sve,stoga svašta može biti.
minirati podrucje uz granicu sa manjim entitetom
Vrijeme je za obnovu slavne Bihacke Republike u povijesnim granicama kojom je 1942. stolovao opasni crveni bandit Broz. Hitno zatraziti prijem u UN i zapoceti sa euroatlantskim integracijama.
poslati tim neka ih popise i traziti od eu avion da ih razveze kucama ili im slijedi zima na otvorenom
Kad pogledas kampove u grckoj i turskoj ovo kod nas je hotel ali njima lose,hoce silom dalje a bas to sad niko vise i ne pomislja da im pomogne,kakva Merkel i bakraci,kad vide koji su divljaci namjerno ih ostave nama.
Joj, hanume jedva čekaju da vide svoje ljubavnike - migrante.
Ne razumijem, u čemu je sad problem? Zar nisu to naša braća muslimani ? Pljuvali ste Madžarsku policiju, čak ste mingosima slali dobrodošlicu u BiH, a sad vam ne valjaju?