Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su smiješni i žalosni prijedlozi.Zašto se o ovako bezobraznim prijedlozima uopšte i raspravlja.Ovakvim bezobraznim prijedlozima se stvara alibi za svaku opštinu u cijeloj BiH da brani i izdvaja naša sredstva za namještene optužnice, namještene branioce, namještene sudije i namještene oslobađajuće presude. Tako će za 5 godina namještenih sudskih procesa nas koštati 10 mil. ali će to da ode u namješteno odabrane džepove. Primjer korupcije na visokom nivou. Žalosno !
Kome se šteli 70.000 KM?
Uz Vikica u ratu. Uz Vikica u miru.. Da nebi njega i Juke sad bi Dodik bio prestolonasljednik u Sarajevu..Nedamo mi nase heroje
Vikicu bih platio advokata, pusini nebi, nek iskopa sto je pokrao u fedbalskom savezu.
Ko ste vi ološi i ublehaši da usmjeravate pare za šta vi mislite da treba i to van Opštine,, da izmišljate nove namete na sirotinju. Lako je biti patriota preko tuđih leđa, Hoće li se te pare vratiti ako tužilac izgubi presudu, sve se bojim. Ovo jesu heroji, ali oni su to već na neki način naplatili i ima da se brane kao i svi drugi građani.
ja sam demobilisan borac i dobio sam k.rac od svih opštinskih vijeća i svih vlada u Bosni i Hercegovini.Vikić nije kriv i nije počinio ratni zločin i to će sud dokazati u postupku koji se vodi i svi optuženi za ratni zločin imaju odbranu a financira je Država. Ovakve odluke samo prave još više nezadovoljstva u narodu i revolt od naših komšija srba i hrvata.
vikari inekako al pusina se nakro da moze privatizovat advokatsku komoru, uz to borac nikad nije bio vec alijin uvlaciguz
what @hamdibeg1 said: klasična privatizacija javnog novca
@hamdibeg1 i svi šute ili aplaudiraju...
@hamdibeg1 jbg :/
Poznajem advokata koji će ući u postupak za nekoliko hiljada KM.
PUNA PODRSKA VIKICU
SMRADOVI IZ SDA NA VLASTI GDJE SU OPTUZINICE PROTIV CETNIKA KOJI SU TERORISALI SARAJEVO 4 GODINE I UBILI 10.568 CIVILA
NAjnovije: BiH će tražiti reviziju presude za genocid ! E sad tražiti tu presudu a pomagati osumnjičenim , jel to moralno ?? I je li moralno da se prijeti pogoršanjem odnosa sa Srbije BiH ako BiH tržai reviziju za agresiju i genocid a pozitivno je sudtiti onima koji su branili Sarajevo i Srebrenicu od genocida ? http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/45043/slobodna_bosna_otkriva_bih_obnavlja_tuzbu_protiv_srbije.html
Sunce vam kalajisano pare moraju da se stvore za ovoga velikana koji je uspjeo odbranit Sarajevo kako od agresora tako i od domacih kvislinga.
Ponesi zastavu, pobjedu slavit cu, ponesi zastavuuu Dragane Vikicu
PONESI ZASTAAAVU POBJEDU SLAVIĆU PONESI ZASTAVU OD BOSNE VIKIĆU ⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜
Kazu da je Tifa tu pjesmu pod prijetnjom otpjevo
Ovi iz Starog Grada bi se trebali zapitati kome daju glas...Sine jedini dio dze se moRe prosetati je od Pentbase do Kozije Cuprije a taj dio izgleda k'o iz Hickokovih filmova...Ne kontam st misle da ce turisti reci kad vide ono!