Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi koji su uhvaceni zadnjih dana nek ne beru brigu KORUMPIRANI sud ce ih sve osloboditi presude i legalizovati im imovinu koju su stekli kriminalom...''Nas'' sud nije za kriminalce nas sud je za obicne ljude koji ne plate FTV 3 mjeseca da mu izdaju nalog stvari po kuci da vam plijene.
trazi se pošten čovjek
hapsenja kod nas postaje ribolovni sport: uhvatis, uslikas i pustis :)
Posto su sad petarde u Vase Miskina?
Mućkao sam? Jesam, ali ja nisam mućkao kao ovi što mućkaju, ja sam mućkao u skladu s propisi! El` ja moram u ćorku?
Je li sam sebi izdao nalog? 😂
Kod amidže Idriza u Centralnom zatvoru. 👮‍♀️👮🏻
Idrize idrize đesi spisko sve devize , imas platu 5000 KM pa i to ti malo ma mrs u pm
Ko bude kriv i osudjen, oduzeti svu imovinu
Bože koliko Bošnji po zatvorima, pa sa vama nešto ozbiljno nije u redu..
@ TuzleDoSarajeva Manje ih ima nego srBskih ratnih zločinaca, od RS, Haga pa do Tokija. Možda ti i po oca dođu. Nikad ne znaš šta ste sve radili i kakve ste sve užasne zločine počinili prema svojim komšijama, prijateljima iz škole i djetinjstva. Jesi li pitao oca i djeda?!
Halid mjesto Halida
Mirzeta mjesto Mirzeta. Crko konjina.
Pravda za Idriza!
Reci ce da mu montiraju
@pinkman Smontirali su oni njemu i svezali shuhvu!