Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će pisati RS kada to ne postoji niti će, samo entitet propali
Teško je sa genocidašima i UZO ovcima išta graditi.Samo primjeniti Ustav Republike BiH i sve je riješeno.Trebati će vremena da se iz genocid ih i UZP ovskih glava odstrane njihove namjere,ali kad imaš jasan i rigorozan zakon za takve sve se dovodi u red.
Samo jos da se ukinu željeznice tzv RS Pošta tzv RS, Pošta tzv Herceg Bosne Tzv Elektrodistribucija tzv Herceg Bosne I tzv Aerodromi tzv Srpske I tzv MUP tzv RS i jos neke tzv institucije iz tzv pc
Prvi korak ka stvaranju jedne nam jedine,nedjeljive, i najdraze.
Mos si mislit... Kes od EU ce se fino podijeliti i kada ovo zavrsi idemo pravit zid !