Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od kad su SDP protjerali iz Kaknja , Kakanj krenuo naprijed ! Svaka cast kakanjci . VAS AMEL CURIC !
@h8er_ Pa kako onda SDA kriva za sve ostalo a nikad kada je u pitanju nesto dobro.. ??
Bravo Kakanj! Svaka čast!
Hoće li se doktori nauka vratiti da grade i razvijaju rodni Kakanj ili...
moj Kakanj sve cesce i cesce pozitivne vijesti..lijepe vijesti...al me boli kad vidim neke komentare koji omalovazvaju sve ovo sto se radi. zasto? ljubomora ili sta? navikli da vas levate rukovodeci pa ne znate ni pohvaliti kad neko radi dobro svoj posao... sramota
bolje da te novce utroše na stipendiranje učenika lošeg imovinskog stanja. Onaj ko se odskolovao do doktorata, nek sam sebi plati doktorat.
Pa upravo to i čini Kakanj, isplaćuje stipendije čak i za srednjoškolce, a jedan od kriterija je socijalni status, ali posebno nagrađuje i one koji postižu izvanredne rezultate. To je priznanje lokalne zajednice za njihov rad i motivacija da se još više bore i zalažu jer će oni sve to sutra trostruko vratiti kao stručnjaci svome Kaknju.
To je Ajnadžić obećao u predizbornoj kampanji i za Općinu Centar. Hajde da vidimo jeli ludom radovanje
Ovaj Mandra k'o Mantra. Pun nekakvih magičnih formula za uspjeh.
Svaka cast na ovome....ali nazalost to u prevodu kod nas znaci, Kakanj ce svojim stanovnicima kupovati doktorski studij....nazalost nazalost....zemlja mediokriteta....cast pojedincima
ovo il je jos jedno obecanje ili glupost il su nasli naftu u kaknju
... te je za ovaj uspjeh dobila i nagradu rektora koja se dodjeljuje studentima koji polože sve ispite bez ponavljanja, sa prosječnom ocjenom deset i više, uz uslov da ne obnove niti jednu godinu... Sa kojom prosjecnom ocjenom klixe? :D Sto se Kaknja tice, svaka cast. Doktorske studije su jako skupe kad ih placa pojedinac.