Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma biće ona šuplja da su djeca odnijela sajle..pa kako će bolan djeca kad u jednoj sajli ima 500 kila....a ovaj će ti njemu: ma šta djeca znaju šta je 500 kila.....
@Cossack........djeca iz SDA a ne SDA.....
niti je policija policija ni politicari nisu politicar. hodze i popovi nisu ni hodze ni popovi. onaj ko je siromasan bi trebao biti bogat . onaj ko je bogat taj bi u drugoj drzavi bio siromsan i u zatvoru. ratni zlocinci na sobodi setaju mirno a mladi i skolovani bjeze kao da ih neko tjera sjekirom po cesti. pijani voze auto a trijezni nemaju auto. banglades i pakistan se u Bosni rasirio a Bosanac se skupio. uzimaju kredite a ne porez. uvode akcize i stranu robu a guse domacu.
Ovo su basne, ponavljam-basne s ciljem da se sakrije nešto drugo. Kakve sabotaže pobogu ? Niti je rat niti uoči rata. Čuj likova: sabotaže... Šta? Kako ? Gdje? Šta si poduzeo da se to nešto ne desi? Gdje ti je osiguravajuća kuća? Gdje ti je čuvar svega toga? Inspekciju direkt u tu straćaru pa da se vidi je li u pitanju sabotaža ili nešto drugo.
Kao da milion cesti vode do sajli. Stavite rampe na ceste i strazu da se zna ko ulazi u ski centar.
Neko ne sabotira, mozda je vlada, mozda su srbi
Vrlo jednostavno. Odgovorno lice podnese ostavku. Odgovorni pojedinci pred čijim nosom je to uređeno dobiju otkaz. Policija uviđaj i istragu. Počinioci kaznu. A priču o sabotaži mačku o rep! U konačnici, niko u lancu odgovornih, niti uprava firme niti policija, nisu pod kontrolom neke suprotne političke opcije. Prema tome, nije to nikakva sabotaža već kriminal 1/1 i odgovorni pojedinci treba da snose posljedice.
SDA pogan se na sve načine pokušava 0svetiti šestorki u KS, čak i ako je ljudski život u pitanju. Pogledajte šta rade u zdravstvu, obrazovanju, a sada će i direktno na živote građana! Nema vam bagro milijarde u KS sa kojom bi se punili zetovski i ini džepovi!
ima li ta firma kakvog portira na tim objektima ? kako je moguce da niko nist anije primijetio ?
Moraju se sa nečim izvlačiti trupci iz šume ha ya
Turska nece da salje vise ni one autobuse a skupljaci zeljeza moraju od necega da zive.
Načelnik Ibro zvanično najavljuje prekomandu u "Narod i pravdu". Čestitamo! Jubilarna 15. stranka. Orilo-gorilo, pobjeđuje Beriloooooo ...
@Cossack .. normalno ... SDAovske gnjide ne prezaju ni od toga da neko nastrada samo da bi sabotirali šestorku