Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosli izbori logično je*o garazu sta ce kome ;)
Privremeno, tj. zauvijek, ma hajde bitno da je bila ideja da se gradi.
koliki je trotoar planiran?
pa ja, zato kad si sa autom u starom gradu moraš parkirat negdje na logavinu, alifakovac, bentbašu, il ga šutnut na tranzit :D
Pokupili pare za garazu prosli izbori i normalno zaustavili rad zbog 'nedostatka' materijala
nestalo para ;D
Napravice oni to ako im za Nacelnika dodje Semir Efendic, sa Hadzibajricem nikad, covjek sve pare opra preko kamenih ploca u jezgru starog grada, svake dvije godine mijenja iste ploce, svaki put tvrdi da su to ploce od kvalitetnog kamena koje dugo traju, medjutim kad prodje dvije godine Hadzaga mjenja, valjda ima dobru racunicu sa kamenoklesarskim radnjama.
Prepali se potresa..
Zakonom treba zabraniti Općinama da se bave izgradnjom ovakvih objekata !!! U izgradnji napune vlastite džepove, pa formiraju javno preduzeće, zaposle armiju stanačkih uhljeba(glasača) i onda godinama stvaraju gubitke !!! Garaže treba dati u KONCESIJU najboljem ponuđaču !!! Nije najbolja ali je Transparentnija metoda !!!
a ja mislio kad autputem iz beograda podjem.... do satajeva, nece biti problem za parkiranje.
ta ti plicas
vjerovatno će 2018. u oktobru biti opet aktuelno
je bes garaze zemljotresi nas sasuli !
MA ZABOLI ME ONA STVAR. SVAKAKO JE SVE LAŽ U OVOJ ZEMLJI. A vi trpite. POZDRAV iz Africke zemlje Safari. ZBOGOM ŽOHARI.
AFRICKE ZEMLJE SAFARI ? e glupane retardirani...
@Kronos Da ti turbo folk nije isprao mozak, shvatio bi!
Tako da bude uzmu pare za projekte i obustave gradnje..
A sad spektakl, posto je tender pao tri puta imaju zakonsko pravo da udju u pregovaracki postupak, dakle osim IMT (ima li mene tu) mogu odluciti ko ce od raje dobiti posao vrijedan koliko vec kosta izgradnja garaze..
Ne košta puno, al' dok se svi pomalo ugrade, milioni su to!
Predizborna šuplja, mamice vam se nahebem
Ovo je izgleda postalo regionalni model rada na nivou opština/općina i obračuna vladajućih struktura na nivou lokalne samouprave. Vjerovatno će Stojnići sa svojim ručicama odlučivati o razvojnim projektima Starog Grada. I u Hrvatskoj je problem proračun u jednoj općini od 2 mil. Kn,a nije problem 7 mil.-ijardi Kn u Zagrebu. Sve je to isti regionalni model jer lokalna samouprava ima velike nadležnosti nad budžetom.