Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj Hadzibajric je zaposlio i kuntu i pantu, ko god mu je pare dao, a konstantno prica kako je viska radnika...probio je budzet za plate koliko je ljudi nadovodio u Opcinu, ovo je sve dokazivo i lako provjeriti...COVJEK JE KRIMINALAC koji usput i vrsi mobbing nad ostalim uposlenicima kojih bi da se rijesi da bi mogao jos para uzeti i zaposljavati
ne znam ovo sve fino zvuci, ali kao sto je Jinxy vec rekao na kraju ispadne gore nego sto je bilo ranije
otupustiće 20, zaposlio 30 da pripreme reformu :D
hahaha šta se ljutiš odmah
jah.......volio bih da griješim al kod nas se sve te (šatro) reforme završe na način da na kraju imamo više uposlenih i/ili veće budžete za plate uposlenih.