Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za neke je u redu,imaju a ne daju...za neke sramota...uglavnom one najduznije ne smiju ni pomenuti
A sta je s Dzirlom, na ulazu prema Barhani? Uze covjek opstinski prostor spoji ga sa svojim privatnim, dize krov bez dozvole i dobi sprat i jos na to sve, ondje ispred Barhane, onaj cosak, hladno zagradi i prosiri radnju za nekih 7-8 kvadrata... ko da ih je "oslobodio pa ogradio"?!?!!? Nikad marke nije platio za taj opstinski prostor, mislim da ima 8 godina... sto njega niko ne dira?!
Jao cistke... Znaci Stari sat, Hotel Stari grad na Carsiji, zlatar Kasumagic koji je imao fabriku zlata i za kraj... Morica Han koji je u vlasnistvu Vakufa... nema zajebancije. Svaka cast kad i ove s vezama cistite ;)
ode nam i Adnan, HAAD, tko ce nam sad dresove praviti!? :)
GHB vakuf istjerati iz morica hana koji je vakufski. .... Čombe bi reko:"Logično"
GHB vakuf istjerati iz morica hana koji je vakufski. .... Čombe bi reko:"Logično"
je li još uvijek rentate stanove od 150 kvadrata eliti, po 30 KM mjesečno u sred grada
Čuj Ekonomski fakultet iznajmljuje prostor za 2500 KM mjesečno. Smiješna cifra, još ide u pogrešne ruke. Zgrada je bivše vlasništvo Srpske pravoslavne crkve. "Tako će protokol o izgradnji nove zgrade Ekonomskog fakulteta u Sarajevu potpisati premijer FBiH Mustafa Mujezinović, premijer Kantona Sarajevo Besim Mehmedić, načelnik Općine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić, rektor Univerziteta u Sarajevu Faruk Čaklovica i dekan Ekonomskog fakulteta u Sarajevu Veljko Trivun." 9.6.2010.
ma boli me kurac.