Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je samo prodao i poklonio stanova, poslovnih prostora u Starom Gradu koji su trebali biti u vlasnistvu drzave i gradjana, da je dao iz svog dzepa 10 milja malo bi bilo a ne novca opet gradjana. Ovo je nacelnik koji je najvise nakupio se para a koje ne poticu iz redovnih primanja. Bez koverte kod njega, nema posla u opstini, nema poslovnog prostora a i stan ce ti uzeti i upisati kao vlasnika nekog od zaposlenih samo ako ima imalo sanse da to uradi
@Moonwalker007 E jbo ti mater svoju lazljivu
pa sta? mi smo sigurnoj kuci obezbjedili 20.000KM pa ne pisemo o tome, ovi svecana otvaranja za 10.000 naprave kako vas ba vise nije stid jadovi!
Nije GRUNT već GRUNF dragi novinari LOL
ja ti samo znam za GRUND, to sam naucio na gradjevini :D
Svaka cast, obzirom da sistemskog rjesenja o finansiranju iste nema ni na vidiku.