Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ce izvesti pocetni udarac.Alije nema.Ako ce neko od ovih sadasnjih kantonalnih politicara ovo se ne treba ni odrzati
Jel ovo sad ispadne da će Hadžibajrić od javnih para kupit ulaznice i onda po svom ćejfu dijelit svojim ahbabima i glumit baju?
Za udruzenje je pomozi.ba a ne sto je remake! Valjda samo jednom da se pomogne je veliki uspijeh od ovoga! A vidim da svi pljujete, zapostavili ste bit sto se ovo odrzava!
ima u Sarajevu love kolko hoces, ovi se za...ju
Sta je sledece? Remake Dine Merlina ispred Vjecne vatre,Bijelo Dugme na Kosevu,Olimpijada '84,remake LZN,viza za buducnost,Zeljo-Videoton....
Remake nikad nije original. Jednostavno,vrijeme i okolnosti misu iste kao tada,nista nije isto...igraci,publika...i samim tim je bezveze.Znaci,nista se kvalitetno vise ne desava,i poceli su remake verzije nekih dogadjaja.
Niti je tada bilo kvaliteta, niti ga ima sada. A niko od aktera koliko znam nije napravio neku karijeru. Ko to zeli da vidi uopste??? Od onakvih klubova iz 60tih , 70tih i 80tih sa rezuktatima u jednoj od najjacih liga Eu tada do nistavila koje imamo
Pola vama, pola ferhatovicu 👏👏☀️