Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pukni, ba, hadžibajriću, svjetleću reklamu preko cijele jajce kasarne. nemoj da nas štediš!
hadzibajricu kriminalcu Cuj dajte ovoj lokalnoj samoupravi na raspolaganje Sto? Da ti das nekom svom lokalnom kabadahiji da otvori gore restoran jel Smetljaru
@rajvosa1987sa Cekaju bosnje da se srusi, pa da tu naprave dzamiju ili trzni centar, kao sto rade sa svim objektima iz a-ugarskog perioda, dok ponovo podizu svaku cenifu iz turskog perioda uz opravdanje da je to od izuzetnog kulturnog znacaja. Polako ali sigurno prave svoju malu dzamahiriju u sred evrope, po islamskoj deklaraciji alije izetbegovica.
ma i oni vala neznaju sta hoce
Cekaju bosnje da se srusi, pa da tu naprave dzamiju ili trzni centar, kao sto rade sa svim objektima iz a-ugarskog perioda, dok ponovo podizu svaku cenifu iz turskog perioda uz opravdanje da je to od izuzetnog kulturnog znacaja. Polako ali sigurno prave svoju malu dzamahiriju u sred evrope, po islamskoj deklaraciji alije izetbegovica.
hehehhe što svršavaju SDA botine jahahabhaha
Odmah uknjižiti ovu perspektivnu kasarnu na OS BiH da se ubrza put u NATO.
nisi ti to dobro skontao nikako,problem i jeste što treba da se rasknjizi sa OS
Da mu neko da pravo raspolaganja on bi to odmah dao Medi Karisiku, najboljem drugu svog sina Seida. Pa da zajedno dijele dobit. Kao sto je uradio i za onu ogromnu konstrukciju sa led displejem kod Katedrale.
Gooodinama je niko nije ni pogledao i sad, nekoliko mjeseci nakon što je Grad preuzeo - kuuuku pomagaj, daj da neko nešto uradi! Nije ni Skakino maslo za ramazana, ali brate - fuj!
Bolje ukloni ono ruglo od "trafike" sa carsije. Sto si dao centrotransu.
A sto bi to tebi ili opcini neko dodijelo? Jos bi ti pravi raspolaganja. Pa da dalje radis sta hoces i kako hoces. I grad sarajevo je dobio na upralvjanje i koristenje. Nema nikakvog raspolaganja. Daje tebi drzavnu imovinu pa da raspolazes kako hoces i da dajes kome ti hoces. Jedva ceka vlada FBIH da tebi da.
@Nasamala24 Cekaju bosnje da se srusi, pa da tu naprave dzamiju ili trzni centar, kao sto rade sa svim objektima iz a-ugarskog perioda, dok ponovo podizu svaku cenifu iz turskog perioda uz opravdanje da je to od izuzetnog kulturnog znacaja. Polako ali sigurno prave svoju malu dzamahiriju u sred evrope, po islamskoj deklaraciji alije izetbegovica.
Najbolje Hadjibajricu tebi dati sve kuce i objekte u Starom Gradu pa okaci svoje slike a kasarnu podaj kakvom Turcinu kao i ono kod Katedrale sto je trebo lafo biti Hilton
@virus1 Hahahahha.bravo. sad se usutio. Kakav hilton kakve trice. Covjek prodao dalje samo. I bio dobar oko 4 miliona.
@virus1 ...a prolaz između građevinske ograde (gdje se ništa ne gradi već godinama) i katedrale je postao javni WC i povraćalište!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dovoljno je kazati Hadziga strateg za vlastiti interes
Hitnija je sanacija zgrada u centru grada s kojih se obrušavaju komadi fasade ili prijete obrušiti - na mnogo mjesta u gradu stoje samo upozorenja, valjda misle da je to i toliko dovoljno (što se tiče nečije odgovornosti), dok neki dan, za dlaku me promašio komad s fasade što je bubnuo na asfalt. PRIORITETNIJE je sanirati zgrade u cen tru grada opasne po život.
šta ovaj hadžibajrić sere, godinama ništa ne uradi i sada nešto priča
Pod hitno izdati nekome na 22 godine i nek renovira ujedno