Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S obzirom na to ko je nacelnik i ne cudi me.
S obzirom da si ti tako elokventan i pismen jako sam potresena komentarom. Kako bolan "sa obzirom"?? Hajde malo gramatiku i pravopis maternjeg jezika prelistaj, pametnije je od laprdanja po klix-u ;)
Slično ili možda još gore je kod srednja ugostiteljsko-turističke škole u ulici Dugi sokak, ali ni ovom ulicom ne prolazi načelnik Hadžibajrić.
isto je i na bistriku rusevina koliko hoces a vlasnika nigdje
postoi zakon kada su u pitanju ovakvi objekti ili ruševine.prvo opština obavjesti vlasmika da treba poduzeti određene radnje a da nedužim oni angažuju firmu komunalno ili privatno osiguraju ruševnu kuču i ispostave fakturu ako nemate da platite za taj iznos vam opterete ZK i naravno kamatu tako ako nemozete platiti kuča na 3ečem ročištu je njihova
Kako se ne trude. Koliko su samo lipa zasadili načelnik i amasadori u Aleji ambasadora.
dali je jedina u ovoj ulici pa pogledajte oko vječnice čaršije ruševina ko upriči nego mislim da če ovo HAĐIbajrič pretvoriti u neku sljedeču bajku o izgradnji jezgra srca čaršije nego sad saturcima dautima baševičima itd pune ruke posla polako doče i vratnik na red
Ovakvih objekata u Starom gradu i Centru hiljade. Klix tu i tamo objavi neki sličan članak kad se neko od komšija udostoji da napravi fotografije i da napiše o čemu se otprilike radi. Samo o ovome bi se moglo pisati svakodnevno, ali ne, bitnije su sise i guzice i šta je rekao neki nogometaš ili pjevač.
Ah nama šuplje nikad dosta što veča to bolja
evo dok popije kafu sa Šajom na ćepenku na Čarsiji
Treba je tuziti za prijetnju
Nemaju glavonje vremena od ispijanja kafa sa onim nasim odvratnim kravama u javnom sektoru.
Stop nasilju kuća nad slučajnim prolaznicima!
Učiniće......kad neko strada....kao i sve kod nas.......
ima hadžibajrić preča posla :) Isti slučaj je sa kućom (koja je gorjela prošle godine) na stepenicama iz potpoklinice. Cim vjetar puhne počnu komadi zida padati po stepenicama i samo je pitanje kad će kome glavu razbiti.