Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazno je da je cijela BiH uz njega, naravno osim domacih izdajnika
http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=42632 Glas za SDA je glas za SBB i obrnuto! Pitajte havere/komšije Nedžada Ajnadžića i Bakira Dautbašića! Glas za njih je glas za: Ans Drive Granoff Euroasphalt BBI Banku Seada Gološa Murisa Mujanovića Bosnaplast Hotel Evropu Hotel Holiday Hotel Hills SCC ... i stotine drugi! A NAJMANJE ZA DRŽAVU I OBIČNE LJUDE!
Centar sto i obeca to i ispuni. Svaka cast nacelniku
Usvojili na vijecu i onda kao ne moze, jer nema prebivalise u Opcini Stari Grad. Niste to tad mogli znati... samo glupi izgovori Bravo za Opcinu Centar
Svaka cast Opcini Centar
Toliko je nelogicnosti u slucaju "Veliki park" da samo djete moze povjerovati u takvu optuznicu, da nije smijesno bilo bi zalosno. Zbog tog covjeka i mnogih drugih koji su svoj zivot izgubili u prokletom ratu, izmedju ostalog i moj otac kao pripadnik ARBiH, nase su da prostite na izrazu guzice danas tu gdje jesu
Covjek koji je kao policajac odlikovan u bivsoj Jugi, kao i u Armiji BiH, nema potrebe dalje pricati! A Opcini Centat svaka cast sto to nije zaboravila!
Sramota! Kakva obecanja vi da ispunite, kad javno kazete jedno, a potom pogazite svoju rijec. Opcina Centar je pomagala mnogi kojima nisu bili duzni, niti im je bila obaveza, niti nadleznost. Od prikupljama sredstava za razne institucije do ivog danasnje cina danas. U zivotu se nauciti voditi pozitivnim primjerima kao ovaj danas, a ne se voditi brigom ko je gdje rodjen, jer to je ono sto je najmanje bitno.
Ganeral razumije Vikica, aferim Generale
General će ti uskoro u zatvor zajedno sa 'savjetnicima'
Suvisno je govoriti ko je Vikic, zato treba uvike priteci u pomoc kad god zatreba
Naravno sve pogvale za nas Centar, a nasem dragom Vikicu uvijek odati priznanje za sve
Dragan Vikic nas heroj stvarno velika cast mi je sto sam ga upoznala
Samo tako nastavite opcino centar!
Centar vrijedno radi, daje novi izgled nasem gradu tako da ispunjeno obecanje je samo jos jedno u nizu ostalih.
Naravno da opcina centar ispunjava obecanje, sve pohvale.