Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za krizni stab Prozorrama tako se stite gradjani od nerazumnih zakona koji su donjeli nepismeni uhljebi.
Citat: "...Objekt ima 12 soba s tri kreveta, te se u njemu može smjestiti maksimalno 366 osoba..." -- Biće da je maksimalni broj osoba 36 a ne 366.
svoji su haj nek se gnjetu..
Kad debeli prsti otipkaju 6 ticu dvaput, a proof reading nije u primjeni .
Vidi sjedišta, sve je jasno u kakvu jazbinu idu...
Stvarno je ovo preseravanje sta se radi osobama koje imaju svoju kucu da ne mogu da budu u toj istoj u izolaciji 14 dana pa to je kreinji kriminal nad osobama i ako te osobe se ne pridrzavale upustava i karantina ima i kazna adekvatna 100 ili 500 pa nece nikome naum past da to krsi al ovako trpati ljude jos gdje ih ima dosta samo prave sansu za sirenje virusa!! To je kad nesposobni i neskolovani s kupljenim diplomama vode ovu drzavu!
Samo ih pustite ovo je pokušaj udara i jačanje paradržave treba strpati u zatvor tog majmuna
Ogradite zicom prozor-ramu, vidite da tamo zive neandretalci. I sve ih izolujte.
Matt Groening Futur Rama
Prozor ne smije pasti!
Zasto Opcina nema svoje smjestajne kapacitete za smjestaj odredjeno vrijeme do se ne potvrdi da li imaju ili nemaju coronu.. bez veze slati ljude i nije to to Kriznog stozera nego Opcine sto nije trazila ranije i osigurala smjestaj za ljude .. ako nemaju onda pravac taj smjestaj kako je naredjeno..
Sto neko uzima pare od drzave .U kucu ih smjestio ..E svasta i drzave
Tu zakona nema, nikad ga nije ni bilo
Svi smo mi Wuhan-Sarajevo, podrska sarajlijama
Korida od drzave