Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prozor - Rama isto Monte Carlo!
@gurabijaa ma izgradio se ko real madrid!
@gurabijaa razvio se isto Albanski turizam, od 15hiljada stanovnkika prije 6-7 godina sada ima jedno 4-5 max.
Malo ljepse napisana zabrana od kantona 10
ali koji mudar potez. Kao da bi mogao boraviti moraš imati dokaz da si testiran u posljednjih 48 sati što u principu imaju dva čovjeka u cijeloj BiH....:)
Ovi nisu normalni, pa ko tim ljudima dade poso j... ga u stau. Pa ko ti garantuje da poslije testiranja nisi pokupio virus? Da li je, kako i gdje dozvoljeno/omoguceno samotestiranje na ovaj virus? Ko vam garantuje da osoba u prolazu nece nikog zarazit? Da li je ovo zakonski ispravno? Itd itd itd
Ko je ovaj G.Š. ? Očigledno je novinar dobro naklonjen struji vladajuće koalicije SDA- HDZ 90. Nisi rekao da je u grad došlo preko 200 ljudi i da ih bar 30-40 hodalo gradom a da niko ništa nije radio po tom pitanju. Ovo je samo kupovanje glasova preko Klixa za ovu vladajuću strukturu.
Ovo ako potraje najmanji ce problem biti sama korona.
ZATVORITI GRANICE I AERODROME. Testirati svakog sumnjivog. POZITIVNE - u karantin u bolnice pod liječnički nazor. NEGATIVNE - kući u karantin 21 dan plombirati stan, civilna zaštita kroz prozor konopcem dostavlja potrepštine -izađe iz stana zatvor( bar godinu za početak), nakon 21 dan ponovno testiranje. SVI OSTALI - kućni karantin. ZA 30 DANA MIRNA BOSNA
Fadil Novalić ima potvrdu, treba obići ovu zabrinutu općinu da im ulije malo pouzdanja u ovim teškim trenucima
Uređena općina,koja misli o pučanstvu,čak daju stipendije studentima od po 1500KM..trebalo bi da budu uzor drugima.
@Migel 1500 za godinu skutore..
Sad će opet nešto ustav... A svi ovo trebaju uraditi....