Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oslobodite cestu i pravite,nesposobnjakovici,odakle ti pravo pola godine da blokiras saobraćajnicu
Dakle, stara prica, krenuli su nesto da prave, da kopaju podzemnu garazu, a onda neocekivano, u sred grada podzemne instalacije
Zbog gradnje ove garaže napravljen je saobraćajni kolaps ispred hitne pomoći...kome normalnom može naumpasti da oteža prilaz zgradi hitne ambulantnim vozilima u jeku pandemije
Političke floskule: pokrenuta inicijativa, staviti sve resurse na raspolaganje, kontaktirati resorna ministarstva, utvrditi nadležnost, realizacija u najkraćem mogućem roku...napišeš tekst a ništa konkretno ne kažeš.
Zapamtite ona garaža kod Inat kuće koštala je 6 miliona maraka. Koliko li je ova?
Smradovi imamoli puteve dobre da dodjemo do vasi podzemni garaza.Dobra investcija prelivanje iz suplje u prazna i zaduzivanje milionsko.
Pokrenuli aktivnosti za nastavak gradnje? Valjda su nastavili graditi nešto što je neko drugi pokrenuo.
Bosanci moji, ovo govno od klixa treba napustiti i ostaviti hrvaticima nek seru izmedju sebe.