Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
_"Načelnik Općine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo i direktori devet novosarajevskih osnovnih škola u srijedu, 7. oktobra ove godine potpisali su Ugovore o finansiranju đačkih užina za učenike slabijeg materijalnog stanja." Fino. Ali, nikako ne mogu da se otrgnem od pomisli, jer nam je društvo moralno nestabilno, da koliko god neko činio dobro djelo, da radi to isključivo iz svoje lične koristi. Tako pomislih i za načelnika Koldžu, koji zna pomicati konce kad treba, odnosno, loviti u mutnom i sakupljati dobre glasove zahvale od ugroženih, siromašnih građana. A ovi građani, koji će dobiti mrvice za svoju djecu će biti presretni, a neće im ni pasti na pamet da su upravo zbog ovih birokrata koji na njima sakupljaju političke poene, da su upravo zbog njih ugroženi. Roditeljima u svom ovom crnilu koje nas je zahvatilo i koje je vještački izazvano, neće ni shvatiti da je ta milostinja koja se dijeli njihovoj djeci, njihov, naš novac. Koldžo pametno ulaže za neka buduća vremena. Zna on šta radi.
Covjek sa Srednom strucnom spremom nacelnik 15 godina,to samo moze u SDA.Vjerovatno su mu u medjuvremenu kupili diplomu,kao i Konakovicu. Prije 5 godina se prsio reklamama maketa stadiona Grbavica,kao izgadit ce se stadion do 2013te,usao Bager na par dana,dok se nisu izbori zavrsili,niko vise ne spomenu izgradnju stadiona nikada.
Ko je dobavljac?
Fino
jeste velikodusni nema sta...
Da ne bude problema, siti sute