Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komsic uzeo pare na kumrovcu preko nekog zapadnogercegovackog peraca para i sada ona zgrada sluzi kao veliko gnijezdo za one vranetine. gdje je bilo kino arena?
super kino
Opština nije mogla ništa uraditi ni kad su rušili u "temelj" kina Kumrovec i Arenu
Ooooo pa zar to do sada nije napravljeno???? E vidi se da imate nekog trecerazrednog nacelnika....
Sada će nam Koldžo ponudiit neki prčvarnik sa nekim platnom, a ostatak para pokrasti, kako to SDAovci i znaju
Trebao ti je drugi mandat da bi shvatio da tvojim građanima ne treba kockarnica, kladionica, striptiz klub ili slično, godine su ti trebale da se kulturno osvijestiš, ovo nije Koldžina inicijativa, već inicijativa mladih vijećnika u OV NS
Hahahah, pa zar Općina Novo Sarajevo nema salu, eeee moj Koldžo
BEZVEZE JE ULAGATI U KINO KAD IMAMO CINEMA CITY. SIGURAN SAM DA SE PARE MOGU ULOZITI U NEKI BOLJI PROJEKAT KAO RECIMO DA NAC.BIBLIOTECI KOJA JE U VASOJ OPSTINI OMOGUCITE GRIJANJE TAKO DA SE NE DESAVA ODLIV STUDENATA IZ CITAONICA.
E baš su se sjetili. Taman sam se pitao šta nam nedostaje u ovoj nestašici novca gdke ljudi jedva preživljavaju i vozaju se tramvajim ada bi se ugrijali.., kad ono - BINGO - neko se sjetio (ne)genijalne ideje - kino! Možda da kupe i instaliraju topove za snijeg pa da cijelu zimu imamo bljuzgavicu i saobraćajni metež...
e kako je to nekad lijepo bilo sa rajom u kino Arenu otici...
Mali korak za čovječanstvo, veliki korak za čovjeka
BRAVO KOLDZO,HVALA VAM !