Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćeš li glasove ? Šta je sa raskrsnicom kod pekare AS? Obećanje ludom radovanje!
predlažem Discoveryiju da poprati ove radove u novoj sezoni Megaconstructions-a :D
Interesantno je to da možemo očekivati izgradnju igrališta, dvorana, trotoara, parkova i sl i to svake 4 godine u ljeto pred izbore. Ponavlja se evo već 15 zadnjih godina. To se zove sindrom sarajevskih načelnika. Pa što ne vršite rekonstrukcije ovim intenzitetom i tokom te 4 godine??? Evo demantujte me molim Vas i recite mi da nisam u pravu. Ne želim da vjerujem u to da je ovo predizborni alat, jednostavno ne želim
Jeste i Kolđo na tim ublehaškim potezima i po 50KM penzinerima vara ljude! Glasajte za nj.
Lijepa vijest, ali ovo je klasično tretiranje simptoma, a ne bolesti. Tradicionalni Baščaršijski Bager Street festival i kultni Ferhadija Inside-out će potrajati sve dok se ne zabrani kruženje vozila po gradskim površinama za pješake. Isto je i sa trotoarima punim nepropisno parkiranih automobila, koji su problematični za kretanje svima, a praktično neprolazni paraplegičarima i dječijim kolicima. Jednostavno napravite dovoljno parking mjesta ili pišite kazne.
U ljeto renoviranje......
Koldžo the Ass Walter
Koliko the Ass Walter.
I treba vala, red je da se to malo pred izbore sredi. Drago mi je što su stigli potpisati ugovor dva mjeseca nakon početka građevinske sezone tako da, dok se sve pripremi, taman uhvate ovaj postramazanski ljetni termin kad su i turisti i domaća raja najviše na ulicama tako da se baš primjeti kako se nešto radi. Al hajd, bolje i pred izbore nego nikako.
KOLDZO LOPOVE !