Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze li iko drugi ista dobiti osim ovih Satrovica i Bublina?Pravi i istinski borci trebaju da bojkotuju ovaj teferic koji organizzuju kojekakve patriote!Treba otici,prouciti fatihu poginulim borcima,nasoj omladini odrzati istorijski cas i to je to!A ne dovoditi kojekakve satorske pjevacice i otimati se ciji ce standovi sa cevapima i picem biti najbolji!BOJKOT!
e da mi imamo bosnu i hercwegovinu mibi bili sretni ali mi imamo dejton sa 144ministarstva i otimaju djeci zadnju koru kruha iz usta.fala ameri za dejton nemojte vise crtati za nas nista .
ti stosu branili to brdo ako nisu poginuli.danasu ponizeni bez posla novca vecinaje na javnim kuhinjama.tog dana treba izaci narod ove bih politicare poslati na to brdo da vucu plugove ko volovi da zasijemo gore zito.jel politicari bih su hajvani jedino je radoncic pacov
Pozdrav domovini! Zivjela Republika Bosna i Hercegovina!
D'aba ljudi izginuli..Ovi sve odbranjeno opljačkaše,uništiše,raskrčmiše,prodadoše. Izgubili su haman sve.Nikad Bošnjak manji nije bio,nezaštićeniji,hapšen i proganjan u svom na svom.Bruka do nebesa.
Ko ovi? Mislis Bosnjaci?
Zasto ovi iz opcine ne pogledaju u pasos i vide u kojoj drzavi zive. Cuj dan opcine slave. Ovo treba zabraniti na ustavnom sudu. ;)
Ja negativnih ocjena i svakakvih cuda. Ovo mora da su anti-bosnjaci.
..jarane, ni ti ne znaš šta si napis'o ;-))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)