Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim i svaka cast.
Svaka čast opštini Novi Grad. Jedina opština koja pored uspjeha učenika gleda i socijalnu kartu porodice.
Ovaj efendija na sve misli dobar nakav covjek jos na vlasti
Svaka cast Nacelniku. Samo naprijed tako.
bravo za Novi Grad, ipak neko misli i na studente
odlicna stvar
Ipak neko misli na ucenike i studente. Svaka cast.
ljudi, i zlatne kašike da daš pojedincu imati će negativne komentare. tako da nema potrebe ovdje se raspravljati i spuštati na njihov nivo. pustite neka pričaju to jedino i znaju u protivnom bi uradili nešto konkretno da mogu i znaju
Ova stipnedija znaci mnogo pojedinim studentima. Bravo !
Na osnovu "krupnog" broja u naslovu se može zaključiti i na koju stranu se naginje. 25, 35 i 50€ mjesečno je nekako puno ili dovoljno? Hvala što narodu dajete sadaku iz svog džepa, političari dragi. Ipak ste vi zaradili sav taj novac.
Ako ja sad pohvalim NACELNIKA do sutra cu dobiti ban od strane SDPovih propalica
Polizi mi jaja
ne mogu da vjerujem pola miliona za stipendije, ako je ovo tacno preseljavam se u Novi G