Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NISU PROBLEM UDRUŽENJA CRNJAK JE ŠTO NIJEDAN PRAVI BORAC NE VIDI NI MARKE OD OVIH PARA. NEMA NIKO DA KONTROLIŠE TO FINANSIRANJE, NIKAKVIH PRAVIH IZVEŠTAJA O TROŠENJU TIH PARA. TO PAR POJEDINACA IZ SVAKOG OD TIH UDRUŽENJA STRPA SEBI U DŽEP I SIĆOM PODMITI SVOJE GMIZAVCE U ODBORU I TO JE TO.
Glasačka udruga uhljeba
E za to se bore ovi posteni borci. Da se ukinu SDA poslusnici i izmisljena udruzenja. Jedno udruzenja (ili dva ako mora zbog dvije vojske) i kapak. Transparentno za sta se trosi i sl.
Kako ovaj Efendić krčmi narodnu lovicu na uhljebe i poltrone kojima pridruži i ponekog SDA bota ...!!!
Ebbem sva ta udruzenja i qrce i palce sto tih 200000KM niste dali nezbrinutoj djeci u dom ljubice ivezic na bjelave??? KAKVA BA VISE BORACKA UDRUZENJA SVE PARAZITI I NERADNICI SVE SMECE OD LJUDI I SDA POLUPISMENI GLASACI LOPOVI. Vise od pola u tim udruzenjima su se u ratu krili i bili podrumasi koje je rahmetli Caco vodio da kopa rovove a i sve i da suvse borili nek danas zive od svog rada ko i svi mi ostali koji smo se u ratu borili a danas od svog rada zivimo.
Aliji je jeftinije bilo da angažuje kakvu placenicku vojsku da nas brani nego što je zvao ove patriote. Svaki rafal su naplatili po par milja.
@nenoniho Kad skontam šta smo para dali oslobodiocima mogli smo kupiti od srba RS.
Finansiraju svoju glasačku mašineriju
Moraju se borci ispoštovati bez njih ne bi bilo ni nas. Što se mene tiče neka podignu PDV na 18% i podijele njima taj višak. Samo treba razdovijiti agresore od branitelja
Vrijedno citanja.. https://www.faktor.ba/vijest/sdp-reagirao-na-pisanje-faktora-o-denisu-beiroviu-297766
https://www.faktor.ba/vijest/sdp-reagirao-na-pisanje-faktora-o-denisu-beiroviu-297766
Umjesto da se institucionalno pomogne svakom nezaposlenom borcu, razni nivoi vlasti se razbacuhu budzetskim novcem i djele ga podobnim i svojim igracima.
Sredstva opstine Novi Grad poticu i raznih nameta i poreza koji su uzeti uglavnom od gradjana ove opstine i sad strukture opstine tim novcem placaju parazite to jest toliki broj nepotrebnih borackih udruzenja koje su instalirani od SDA da bi sebi kao i u slucaju ovog novca financirali ovolike lezihljebovice, koji ce glasati za svoje dobrotvore.
Eto glasackog tijela SDA i HDZ. Sve veliki borci, patriote. A prodaju guzice za sicu.
nećemo mi niđe
Kako je moguće da se 95% naroda slaže s tim da se ta boračka udruženja ukinu i svedu na par 100x manji broj udruženja i da ona još uvijek postoje, njih 1600?