Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LIJEP DAN, MIR JE, LJUDI IMAJU TOLIKO DA MOGU BACAT GOLUBOVIMA IZ 16. SPRATA KILO HLJEBA!!! JA SEBE CESTO PITAM KOJE KRIV ZA OVO STANJE U NASOJ DOMOVINI, OCIGLEDNO DA JE NAROD A NE BILO KOJI POLITICAR. VI STO SJEDITE PO CITAV DAN ISPRED TASTATURE I PISETE TE KOMENTARE VI STE "TAJ NAROD"!!! VI STE BEZOBRAZNI, NEKULTURNI, NEOBRAZOVANI I BEZ IKAKVOG KUCNOG ODGOJA, ZATO STO SU VAM RODITELJI SAMO USPJESNI U NEKORISTENJU KORTONA!!!
SDA primitivac i batinaš Huso Ćesir odlučuje o tome ko će oteti narodni pare. Ubica nedužnog starca-pješaka Efendić samo će formalno provesti otimačinu.
a tebe bolje da je majka odmah bacila u smece. samo zato sto si onaj klasicni sarajevski gubar.
Sramno da djeca nemaju dovoljno mjesta u vrticu jer su pojedina obdanista data drugima
@Despot75 ambasade jarane, SDA samo loovaaaa
250 000 km za renoviranje obdanista isto koliko i ona turisticka trafika. Pa dragi boze kad su vec krali na trafici, zasto ovdje nisu stavili bar 350 000, da bude manje ofirno.
fulio sam nesto, halalite mi
Fajnli
Ovdje sam išao kao dječak. Sjećam se autobusa koji je uvijek stajao ispred i koji nas je vozao po planinama.
Vrti i su od KS ne od opcine. Neka KS da pare.
a zaradu DA uzima opstina N.Grad e ne može
daj ti pare majmunko!!