Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rumenko je nevjerovatan!!!! hoteli i ugostiteljske radnje ....opet talovi...pa gdje su seljacino fabrike ,tvornice...sto nisi obnovio zoru...i ostale na ovoj opcini..nego opet malverzacije oko toga kome ces dati prostore (naravno onome ko ti bolje tutne u dzep)za izgradnju tih sranja...gdje ode ovo sarajevo kada nam ovi mali diktatori odlucuju ovako bitne stavke...idi u svoju selendru i tamo glumi vehabiju ..te ukidaj internet da se ne bi nedao Bog ovaj narod informirao o takvim lopovima!!!
Ja bih zabranio seljačko rumenilo u svim zgradama državnih (naročito u Sarajevu) institucija.
kajmačar
ma ovo su dogovorili Baka i Erdogan, a ovi samo potpisali
Bravo nacelnice
E NE MOŽEŠ TO NA OVOM PORTALU, D.E.P.O.U I RADIO SARAJEVU, NO NO.....TU SE MORA MAŠIĆ HVALITI, NEKA NIKŠIĆ I OSTALA EKIPA, MOJNE ZELENIH OVDJE