Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise vi i vasi penzioneri paraziti obicni. Kod nas u Dojclandu fino unsere Oma Rente dobiju i zive ko Hadzinice a ne okupljanje po Zajki poz frankfurt
85 % prisutnih je iz Istocne Bosne dok je narednih 14 % iz ostatka BiH dok je 1% mozda iz Sehera i okoline.Ipak je ovo po meni kupovina glasova
Moja mater zaradila penziju u Općini N.grad.Nije glasač SDA pa valjda zato nikada nije na ovakvim manifestacijama.Doduše,tu se nađu samo došljaci iz istočnih vukojebina,na čelu sa načelni kom općine.
Ovako se glasovi kupuju ...
Općina Novi Grad organizirala druženje za penzionere u Centru Safet Zajko: ROGATICA 2018
Općina Novi Grad organizirala druženje za penzionere u Centru Safet Zajko: ROGATICA 2018
Akrepi i metuzalemi koje treba deratizovati!
Pita Svabo na granici Muju Koja si nacionalnost? Bosnjak, kaze ponosno Mujo. Svabo pita, a dje ti Bosnjaci zive? Mujo kaze, kako ba, pa u BiH.. Svabo kaze ajde ne zahebavaj se samnom u tom Golfu 2.. Bosnjaci ne postoje! Prebicute Mujo! Koje si nacionalnosti? Paaa, Bosnjak kaze Mujo. I Svabo ga prebije na mrtvo!
Gledaj pogani Focaka svi glasaju za SDA a nemaju ni 50 maraka u dzepu