Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razumnije i prihvatljivije bi bilo za građane da se odluče da iz same zgrade Općine NG riješe pitanje odvoza ''otpada'' koji se usmrdio u ovih 26 godina. Naravno otpad se nalazi na svim spratovima ali najhkritičnije je na prvom i trečem spratu.
Direktor Babić umjesto da riješava posrnulu "deponiju"zapošljava stranačke kadrove Fiše i ine.i ima vječitu borbu za produženje mandata,koristi raskoš 4 službena auta i ne ograničen broj službenih putovanja van države a riješenje deponije će biti po svoj prilici nikad,dok je ovakvih menadžera
Zolota Raside uzivaj u svojoj penziji i zavodjenju djevojcica. Koji si ti papak. Nadam se da ces svrsiti u gace kada ode Selim.
Natovarite te kamione i nosite ih u Serbiju... ili u Crnu Goru...
Problem Deponije je problem sviju "nas" i vas.. Najlakse kesu sa smecem bacit u kontener, a što se smrad osjetu na 1/3 Općine to vas ne zanima... Hitna intervencija svih Općina Kantona je neohoda u rješavanju navedenog problemaa.. a Rad ko Rad..
treba popraviti kulturu pristupa odlaganju otpada ali Babić je preuzeo dobrim dijelom sređenu "deponiju" a nije je nastavio održavati što je njegova isključiva greška
Problem Deponije je problem sviju "nas" i vas.. Najlakse kesu sa smecem bacit u kontener, a što se smrad osjetu na 1/3 Općine to vas ne zanima... Hitna intervencija svih Općina Kantona je neohoda u rješavanju navedenog problemaa.. a Rad ko Rad..
Ima tu jedan mali problemčić, nepoznat širem pučanstvu. Naime, cijelo naselje oko Gradske deponije izgradjeno je godinama nakon otvaranja deponije i to nelegalno. Znali su gdje prave i koji problemi mogu nastati.
@Harry Callahan Iz koje si ti "metropole" seljacino zavidna? Pleme ti jadno nakaradno..
Hoce Damir Efendic da preko svojih havera iz opcine i kriminalnog Lokoma da privatizuje deponiju. Zato ove afere. Deponija je skoro pa u centru Sarajeva. Naravno da ce smrditi s vremena na vrijeme. Ima li iko predstavu koje kolicine otpada se gore odvuku u toku jednog dana?
Ovo je Efendic platio klixu clanak, koji po ko zna koji put pise protiv rad-a. Hoce rumeni seljacic jos para guzovace pa da voda svoje svalerke po Pinu
Sta bi direktorima i resornim ministrima ostalo kad bi se ulagalo u neke reciklaze i neke slojeve zemlje sto je najosnovnije za sve deponije.
hitno rijesiti!!!
Mi smo toliko merhametli narod da lahko puštamo najgore od nas pred sebe i toliko dobri da čak krijemo njihovu sramotu. Nejma nas, meščini, na dunjaluku boljih, za uzjahat.