Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je SDA bila na vlasti, sabotirali su ovaj projekat. Sto je paradox, jer je Memic clan SDA. Sad nova vlast ne gleda, ko je ko, vec ako je projekat koristan za grad , gradi brate. E to je to.
Bravo za načelnika kabadahiju, da si počeo koristiti riječ "hvala" . Vakat je bio, da se i ti mjenjaš. Za razliku od tvoje predhodne vlade KS, ovi fakat nešto rade, a nisu "tvoji". Hajde, ako Bog da, da i tebe smjenimo na slijedećim izborima. Valjda nećeš uspjeti sve prodati arapima, do kraja mandata.
Svako jutro kada se probudim i sjetim da je SDA ostala bez 500 rukovodecih mjesta u KS osjecam se kao kada je Dejton potpisan 🤩
O ovom projektu se priča kako sam se ja rodio i evo konačno da se i to završi jednom nakon punih 33god. Svaka čast
Evo jos miliona za Memica
Stavite još jednu šinu pored da i Talgo može da vozi po njoj 😉
Memića za doživotnog načelnika opštine Ilidža!
Zar nije bilo lakše 4 autobusa na plin ili struju nabaviti i pustiti da kruže?
Mozete vi pricati sta hocete protiv "ove vlade" ali je ocigledno da su za kratko vrijeme postigli mnogo toga sto prethodne vlade nisu ni imale u planu.
Hajde više napravite je živi bili...
ZAr nije jednostavnije i jeftinije povezati trolejbusima ? Cesta ima, stajališta isto tako. Pruži mrežu i za par mjeseci puni pogon. Ali previše brzo i efikasno. Trebaju mnogi da se tu ugrade.
Nije jednostavnije ni bolje. Prvo, tramvaji su dosta brži u prometu, zbog svoje odvojene trase, od ceste. Al hajde, nek' si ti pljunuo, prije nego je išta i počelo.
@drugPero ima već autobus, nema poente mijenjati za trolejbus kad će brzina i sve ostati isto. Tramvaj je brži
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidi kako Memić mijenja retoriku. Miriše li to prelazak u SBB...
Prešao bi taj i u SDS, samo da ostane na vlasti. Pokvari mi ramazanki post, kad ga na sda televiziji (citaj Hayat), vidim kao gosta. Reis bi se postidio pred njim, kad cuje njigova dobra djela. Bes stida, srama i obraza.
Za 46 miliona KM mozete napraviti metro Hrasnica - Vjecnica
1.Vlada KS dala saglasnost 2. Odobrena sredstva 3. Raspisan tender 4. Izvrsena eksproprijacija 5. 3D Animacija 6. Oboren tender....pa opet animacija, pa izabrane firme...pa opet eksproprijacija...itd...do 2056
Hahahahahha koji bijednici ne pravi Opcina