Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA decenijama samo priča i krade a nova vlast radi i gradi.
Bukvalno
Ogroman je prostor kampusa u Sarajevu, kada bi uzeli kandidatski status 100% bi se ogromne pare mogle povući da se napravi moderan kampus sa domovima i svim sadržajima i poruši ono ruglo... Ali to se neće desiti sa SDA, a koliko bi samo značilo za ovu državu.
Hvala! Napokon djeca ne moraju putovat i vozarit da ne idu u ksc
Pa ima Os Aleksa Santic na Stupu.Jako lijepa i moderna skola.
@gioUser067783 ta skola nije na Stupu vec pripada bivsem Vojnickom Polju i danasnjem Teheranskom Trgu.
Muze najjaci pa vi palamudite do sutra
Kako ce djeca iz Tibre doci do skole? Postojeci put nema trotoar.
Nek idu nedje drugo onda il nek im senaid napra i trotoare kao sto im je i tibru napravio eto kako
I pred prosle izbore se isto pocela praviti skola pa nikla zgrada tibrina, jeftin trik predizborni
Zasto skolu pravite tamo gdje nije bila planirana. Uzimate od gradjana jedino igralište u naselju. Zemlja gdje je planirana skola ce zavrsiti kod Tibre da napravi novi urbicid.
Bravo TROJKA! SDA NAPOLJE
Kšc na Stupu i Kšc na Bjelavama su najbolje škole u Sarajevu
nacelnik Memic je nije napravio to je cinjenica...ali i Muzur za dvije godine izado gradjevinsku dozvolu i to uoci izbora...a reko je da je to prioritet ako bude nacelnik..taki da ga isto dodje svi samo rade za sebe
Gdje ce biti
Bitno je da Faruk poznatiji kao dia priča o jezerima i aerodromu u Visokom. Bolan ne možeš auto rahat voziti od rupa, svako malo gejzir izbije iz asfalta, tek struja došla u pojedina naselja. Prvo sapun pa parfem. Pa neka opet glupani protumače pogrešno.
Ajmo sad da se to napravi i uplani i ubaci u obrazovni sistem!
Ide Muzur pjeske