Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah, pala magla na Centar Sarajeva!
E pobogu baš me nervira kad ne znaju kako treba da okače zastavu države. Još je isture aman a kod većine institucija i državnih organa ne stoji kako treba. Od Tužilaštva pa do skoro svih općina. Il je stavi kako treba il je skini ne brukajte ni sebe ni nas! Ubiše se od patritizna a zastave ne znaju da postave!
Hahhahahahha jao izdvajanja, pa to je ukupno manje od 40 solidnih racunara za sve skole, a ti novi racunari ce zavrsiti u kancelarijama direktora i skolske uprave
E jest se general pretrgo