Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majke su najzapostavljenija kategorija u društvu, svi pričamo o natalitetu, o rađanju, a žene koje nose tu časnu dužnost budu marginalizirane i prepuštena same sebi. Hvala Opštini Centar, znači kada vas se neko sjeti.
Niko ništa da dadne ženama na Gorici. Đejlana rodila Hamuša, a onaj gospodin Sejdić Finci ni prstom da mrdne za braću Rome.
Ovo je jedan od nacina da se podstakne povecanje nataliteta. Mnogo znaci kada se neko sjeti pomoci majkama. Za ovo sve pohvale!
posto nam je natalitet u padu, ovo je veliki podsticaj za sve mlade bracne parove, nacelniku i opstini centar svaka cast
mislim da ce ova pomoc dobro doci majkama, maloj djecici je to potrebno
Ova pomoc ce im bar malo olaksati brigu o potrebama novorodjencadi.Fina vijest!
Odlican i prije svega nuzan vid podrske roditeljima.Projekat koji Opcina redovno odrzava.
Jao, sramote. I ovo je vijest?! Pa na Zapadu svako dijete, do svoje 18 godine, dobija mjesecno po 150-200 eura. I koliko ovo rece da je novca izdvojeno i koliko ih je dobilo tu jednokratnu pomoc? Opet novca viska nekom ostalo. Vazno je da je obnova trotoara ispred Narodnog pozorista kostala 1.000 000 KM, a onaj ispred Predsjednistva 300.000 KM. Sad se fotografise za medije kako je porodiljama dao par stoja, kao da je iz svog dzepa dao.
Ovo je pravi primjer odnosa prema građanima odnosno u ovom slucaju porodiljama, cestitam svim porodiljama i da nam se poveca natalitet u buducnosti 🚼🚼
Nadam se da će ovakvih vijesti biti sve više
Svaka čast! Divan gest, a majkama svaka pomoć puno znači
Svaka marka dodbro dodje,s obzirom na cijene opreme za novorodjence,od najmanje sitnice,pa do onih krupnijih stvari sve kosta,a iznos je zaista solidan,i iskreno se nadam da ce u buducnosti sto veci broj majki ostvariti ovaj vid pomoci.
U Sarajevu inekako, dobijes od Opcine, dobijes od Kantona, a u ostatku zemlje truba
Svaka cast majkama s cetvero djece,ponekad jedva izadjem na kraj s ovo dvoje 🙊🙊🙊,a da ti novac dodbro dodje posebno jedna prosjecna plata u Federaciji zadigurno je tako.
Nadam se da ce u narednoj godini što veci broj porodilja dobiti novcanu pomoc i da ce iz godine u godinu taj novcani iznos biti uvecan jer pomoc svima dobro dođe
MašaAllah
Dobro dode svaki dinar.