Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Centar.Dokazujete jos jednom kako se posao radi na djelu,na primjeru,na stvarnoj i evidentnoj potrebi svojih sugradana
Gradjani ce dobiti bolju i kvalitetniju zdravstvenu uslugu sa novom ambulantom,a i problem lijecenja ovog dijela grada ce se rijesiti.
Koliko je samo starijeg stanovnistva koji nisu mogli otici do druge ambulante, sad ce im situacija biti olaksana znatno.
Drago mi je vidjeti da su radovi privedeni kraju, i misljenja sam da svaka mjesna zajednica treba da ima svoju ambulantu da je uvijek pri ruci svojim gradjanima koji tu zive.
Općina Centar je za opremanje 200 kvadratnih metara prostorija ambulante u Bolničkoj ulici izdvojila 100.000 KM koje su prebačene na račun Javne ustanove Dom zdravlja Kantona Sarajevo koja provodi proceduru opremanja nove ambulante. S obzirom na dinamiku radova očekujemo u narednom mjesecu otvorenje novih prostorija ambulante Višnjik, e za ovo se vrijedi boriti i zalagati. Projekat hvale vrijedan, idemo dalje do medalje.
Super da ce nova ambulanta uskoro biti stavljena u funkciju i na usluzi gradjanima,ovakva ulaganja su uvijek pozeljna i dosta ce popraviti kvalitet i dostupnost u pruzanju zdravstvenih usluga.
Postoji potreba za ovakvom zdravstvenom ustanovom na Visnjiku,stanovnicima ce mnogo znaciti da imaju novu i kvalitetno opremljenu ambulantu.
Ne mogu vas doktori izlječit, oni vam mogu dati nake privremene lijekove ili trajne lijekove (za hronične bolesti) i dati vam savjet npr ne valja pušit i piti. A na vama je kako ćete se brinuti za svoje zdravlje. Jedino dobro čega se sječam na Višnjiku je da sam našao 10 KM papirna poturena ispred dp marketa neke godine i ja uzeo i ponosno potrošio. Niko nije tražio.
Jako bitno da se u primarnu zdravstvenu zastitu ulaze,da ce abulanta olaksati ostvarivanje zdravstvenih usluga i svaka cast Opcini Centar koja uvijek misli na svoje stanovnike.
Gradani su vam zahvalni znajte to.
Iako Opcina Centar ne bi trebala brinuti o ovakvim stvarima ona to ipak cini za svoje gradane i ne okrece leda niti jednoj potrebi svog stanovnista.Pohvale velike
Vjerujem da su ljudi sa Visnjika presretni.Dosta im je udaljena trenutno ambulanta.Stariji ljudi,bolesni,to sve osjete
@InformativniBilten je li mu ti teses Arnelu?
Super projekat.Drustveno mnogo vazan
Bolest ne pita gdje nam je prva ambulanta i koliko nam je udaljena,tako da onaj ko se nade u toj potrebi zna sta mu znaci da odmah bude zdravstveno zbrinut.Toliko
Pored svih uradenih statistika da li je potrebno graditi ambulantu i pozitivnih rezultata,ko smo to mi da naglabamo da li joj je tu mjesto?!Dusebriznici okanite se Opcine Centar koja radi i radi i radice i to NIKAD ALI NIKAD NECETE PROMIJENITI!