Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lazni general u akciji! Haha potrosio budzet i po,i kuka...
@ZajebanaMala nek' potrosi i 6 covjek je ulozio novac na prave stvari, i prave projekte i ne sumnjam da ce tako i nastaviti
@BOSNJACKIpreporod, USKORO ĆE KOS-SDA TENDER EFENDIJA AJNADŽIĆ ODGOVARATI ZA SILNE LOPOVLUKE! MIRIS HAPŠENJA SE OSJETI U VAZDUHU!☝️
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da mozda izdvajaju sredstva oni kojima je to obaveza, nebi Opcina Centar morala svako malo izdvajati novac za stvari za koje nije nadlezna, to samo znaci da se ima sluha i obzira prema onima kojima je to najpotrebnije.
Svaka cast, obrazovanje je stub svakog drustva.
Svaka cast na stalnoj podrsci koju pruzate ovim ustanovama i mladima u njihovom obrazovanju.
Ovakvi projekti su za svaku pohvalu,kontinuirano ulaganje u edukaciju mladih je najbolja investicija i vise nego vazno za razvoj.
Na mladima ostaje buducnost i drzava,drago mi je da se u njih ulaze.
Ulaganje u obrazovanje treba biti prioritet svakog drustva,svaka cast na svim aktivnostima koje ste poduzeli i ostvarili u ovoj oblasti.
Ovi projekti su izuzetan primjer ulaganja u buducnost.Svaka cast na stvaranju preduslova za kvalitetno skolovanje.
Da bogdo hoce ovu skolu na Sipu zavrsiti.
Znanje caruje, a snaga klade valja!
Podrzavaju i ulazu u nauku sto vodi napretku i boljim danima.
izdvajanja znacajnih sredstava za nauku, ukazuje na osvijescenost i mudrost onih koji odlucuju o ovome.
Ono što ostaje zauvijek i što nam niko ne može oduzeti je naše znanje u koje svi trebamo ulagati i omogućiti našoj djeci što bolje obrazovanje.
Raduje me ova vijest u moru onih koje govore da mladi odlaze. Nadam se da ce se ovim omoguciti bolja buducnost za omladinu i njihov ostanak ovdje.
Ulaže se bez obzira na mrzitelje i ulagat će se a njih će biti sve više jer ne podnose nečije dobro
Na mladima svijet ostaje, pa samim tim je ovo zaista jako lijepo cuti, da se ulaze u obrazovanje i edukaciju mladih.
Obrazovanje na prvom mjestu.