Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E svasta. Pa gdje su vam.ta djeca?
@gurabijaa Jedino sto me raduje jeste broj komentara na svaki clanak gdje se spomene ime Nedzada Ajnadzica. To je dokaz da covjek odlicno radi svoj posao i da vrijedi. Mnogima smeta to je sigurno jer ostvaruje zapazene rezultate i gradjani Centra su uz njega.
@gurabijaa Pored stanja koronavirusa ce se mogli ste kao i svi ostali reci da je vanredno stanje i pomaknuti se u stranu.Ali obzirom da ste postupili ovako,od mene svaka vam cast i vama niko do koljena nije.Da se pomazu djeca,da se stipendiraju.Pa jedino oni mogu da znaju i da cijene to sto ste za njih ucinili-ovi sto pljuju i kude ne mogu taj osjecaj spoznati-srecom ili ne za njih
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
djeca shehida i poginulih boraca danas imaju dvajespet i kusur godina......to vise nisu djeca
ali su djeca šehida koji su dali život da bi ti i slicni tebi sad mogli rahat srat po portalima
@M16A1 djeca ???????? realnije bi bilo da pomazu vise invalidima rata......nego "djeci" od dvajesipet kusur godina
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nwdžad Ajnadzic je ljudina, a ne samo dobar nacelnik. Sevap je pomoci omladini iz te kategorijw
Kako vas nije stid pisati ovakve komentare. Pa sevap je toj djeci, omladini pomoci. ovo je divan gest, sto neko misli na njih.
Kako vas nije stid pisati ovakve komentare. Pa sevap je toj djeci, omladini pomoci. ovo je divan gest, sto neko misli na njih.
Višeg inspektora Beševića danas zvaše Patak Šehović,onomad desna ruka Neđe Ajnadžića za hapanje.Patak veli kako oće prozborit koju gospodinu Larsonu,mom kolezi u borbi protiv lopovluka.Neđova desna ruka Patak veli kako neće robijat pre docenta iz Kukavica.Aferim Patak.
OTKRIVAMO: Lopovska organizacija SDA brani istaknutog lopova Ajnadžića. Čaršija danima bruji o tome kako će američki istražitelj Larson uhapsiti Ajnadžića prije izbora zbog korupcije.
Velika je ovo stimulacija za sve ucenike i studente.Njima ovo zaista dobro dode jer mnogo je tu i skripti i printanja i troskova dok si ucenik ili student.Tim porodicama je sigurno sada lakse
Opcina Centar i pored ovakve situacije u kakvoj se cio svijet nasao,iznasao je mogucnost da pocne sa uplatama stipendija i na taj nacin narodu barem malo da olaksa.Sve pohvale sto cinite apsolutno sve napore da ovakve stvari ne stoje i ne cekaju
Opcina Centar stipendira veliki broj ucenika i studenata i na taj nacin direktno pomaze podrsci njihovog obrazovanja,sazrijevanja i ucenja.Ulaganje u to je bez premca najveci uspjeh
Svim tim dobitnicima stipendije cestitam.Njihovim porodicama je olaksano obrazovanje njihove djece.Ovo je velika pomoc.
Sjecam se vremena kada se studiralo pa kada se stalno nesto moralo kopirati,printati,raditi,a novca je bilo malo.Stipendija mi je tada mnogo pomogla.Skripte i knjige se bez novca ne mogu nabaviti,a svaki predmet zahtijeva da ih imamo.Ovo je tako super projekat i treba zivjeti zauvijek.Nemaju bas svi roditelji mogucnost da nam nabave sve sto nam na danasnjem vremenu treba.Pogotovo ako jednog ili oba roditelja nemamo.U to nam se vi pametnjakovici ne mijesajte-haram neka vam ne!
Dobitnici stipendije treba sa budu sretni i zadovoljni sa ovom pomoci.Ovo je direktna pomoc za obrazovanje i napredovanje nase omladine.Iskreno se nadam da ce ovo da znaju cijeniti i koristiti racionalno.
Fina je to cifra vas koji ste dobili stipendiju.Pomnozite to sa iznosom koji ce svako od vas dobiti pa cete vidjeti koliko se samo novca ulaze u obrazovanje i nauku.Nasa mladost ovo treba,ovo je njima pomoc,njima podrska,njima vjetar u leda.Omladina koja je rasla bez jednog ili cak oba roditelja najbolje zna sta ovo predstavlja za njih
Na studentima i ucenicima je da vrijedno uce,da im rezultati budu sto bolji.Ostalo je sve na drugima.Opcina Centar pomaze svojim ucenicima i podrzava ih maksimalno.Ovo je samo jos jedan dokaz u nizu.Toj djeci sehida i poginulih boraca itekako treba pomoci.Ima naa koji smo sve u zivotu imali ali bismo za svog zivog roditelja sve to mijenjali.To uvijek imajte na umu!
Pored stanja koronavirusa ce se mogli ste kao i svi ostali reci da je vanredno stanje i pomaknuti se u stranu.Ali obzirom da ste postupili ovako,od mene svaka vam cast i vama niko do koljena nije.Da se pomazu djeca,da se stipendiraju.Pa jedino oni mogu da znaju i da cijene to sto ste za njih ucinili-ovi sto pljuju i kude ne mogu taj osjecaj spoznati-srecom ili ne za njih
Da nece slucajno gđa. Zulfikarpasic?! Zna prozivati nekoga ko radi svoj posao, a isto tako bojkotovati te stipendije navedene kategorije, sramota. Nedzade, samo naprijed, jako kao i do sad.