Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno divan projekat za malisane
odlicna stvar za malu djecu, da se ukljuce u neke sportske aktivnosti
Ovo je od velike pomoci za one roditelje koji mozda nemaju dovoljno sredstava koje bi odvojili za treninge svoje djece. Nadam se da ce broj djece koji ce ucestvovati u ovom projektu biti veliki.
Odlicna stvar, ovo svakako treba da roditelji i djeca iskoriste. Djece se ujedno bave fizickom aktivnoscu, ali i druze sa ostalom djecom svog uzrasta.
Dobro je sto se misli na fizicku aktivnost djece, kao i njihov razvoj. Danas je takvo vrijeme da ce djeca prije sjediti kuci, igrati igrice, ali vjerujem da ce roditelji biti ti koji ce ih upisati na sport i iskoristiti ovu pogodnost opcine.
Odlicno, znam da je i prosle godine bio ovaj projekat tako da mi je drago da i ove godine imamo mogucnost da se nasa djeca bave sportom.
Jako lijepo sto se i ove godine nastavlja sa ovim projektom koji je potreban malisanima.
Velika pomoc, divna stvar za malisane i roditelje... Od malena se djeca uce dobrim navikama.
Veoma pohvalno da imamo projekte kojima se djeca ukljucuju u sportski zivot i poticu na bavljenje sportom,znamo koliko je sportska aktivnost znacajna,posebno za mlade.
Nadam se da ce djeca iskoristiti mogucnost besplatnog treniranja,pronaci sport koji im se svidja i da ce im bavljenje sportom postati svakodnevnica.
Odlično da postoje ovakvi projekti kojima se kod djece razvija zdrav stil života,sve je manje prostora za kretanje i igru,a djeca sve više vremena provode pred računarima.
Jako dobro za malisane,posebno mi je drago da imaju mogucnost saznanja o raznim sportovima i mogucnost da izaberu sport koji im najvise odgovara.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ako ljudi budu glasali racionalno a ne emocionalno onda bi trebali glasati za gospodina Hadžikadića Mirsad Hadzikadic DANAS 20.9. u 19:30 h u MZ Hrastovi/Mrkovici, SARAJEVO govori o Putu ka novoj BiH. Dobro dosli! #pravipredsjednik
Skole samostalno ne mogu pruziti sirok raspon sportova,tako da je ovaj projekat znacajna podrska skolama i naravno od velike koristi za djecu.
Samo neka raste svijest o zdravom načinu života, i sportskim aktivnostima. Da se nastavi ovo i iduće godine