Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakve manipulacije i laži mogle su prolaziti Nedžadu Ajnadžiću u agresorskoj JNA. Previše podcjenjuješ građane Nedžade Ajnadžiću. Ništa ti više ne prolazi. Vidimo se na izborima! Stanovnici Marijin-dvora
@Antiboot boli uspjeh nacelnika Ajnadzica i podrska koju ima, jel da? Jednom recenicom vam pokaze gdje je on a gdje vi. Za bolju i ljepsu Hastahanu.
@Antiboot Hajde Denise Challengeru sa svojih laznih profila pljuj Opcinu Centar i nacelnika Ajnadzica.Cekamo komentare od 24 casa,antiboota,zanovijetala,crvenih brigada,h8er.Hajde danas da ispunite normu i zaradite dvolitru pivu.Hajde vama nista u Bogu ne valja-nijedan projekat-sve sabotirate-hajde gdje ste!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
"90% povrsine za uredjenje najveceg parka u centru Sarajeva" Citajte, peti put vam se objasnjava. Privremeno uklanjanje instalacije je apsolutno opravdano dok se planirani radovi ne zavrse. Ona ce naci svoje mjesto ili negdje drugo, ili opet u novoj, sredjenoj Hastahani.
Ispred opstine centar
Ma ova grupica gradjana koji se kao bune neko ih je dobro angazovao i smao za pobune sluze, a da nisu upuceni u rad opcine po ovom pitanju.
Olovke i svi na izbore, samo džaba ovdje šupljiramo, patimo se i brukamo 25 god. jer dozvoljavamo da nam Sebija, Bakir, Zukić, Sarajlić, Novalić vrijeđaju intelegenciju.
Jedva cekam da se Hastahana sredi i da bude reprezentativan gradski prostor,jer je trenutno sve drugo osim toga,mislim da ce odlicno izgledati i postati novo mjesto za odmor gradjana,a vjerujem da ce se naci i mjesto za smjestaj ove instalacije.
Realizacijom projekta uredjena Hastahane cemo mnogo toga dobiti,konacno ce se ovaj prostor uljepsati i staviti u funkciju gradjana obzirom da ce njegov najveci dio zauzimati park.
Hastahana je u jako losem stanju i podrzavam njenu obnovu,posebno me raduje sto vise nece biti parking za automobile i okupljaliste narkomana,sa predvidjenom podzemnom garazom ce se i dodatno prosiriti zelena povrsina sto je i jako pozeljno.
Drago mi je da se pocelo raditi na kvalitetnom rjesenju za Hastahanu,kao i da gradjani mogu predloziti smjestaj umjetnicke instalacije na ovom prostoru,a nova Hastahana ce sigurno puno bolje izgledati sa velikom parkovskom povrsinom i podzemnom garazom koja ce ukloniti automobile.
Uredjenje Hastahane je nuzno,jer je trenutno ovaj centralni gradski prostor zapusten i bez zelenih povrsina,u interesu svih nas je da se grad razvija i uljepsava,pa tako ce i ovaj prostor nakon uredjenja bolje izgledati nego sada.
Svi smo svjedoci istine a to je da Hastahana nikada nece postati stambena zona nego zona rekreacije,opustanja,relaksacije i zona za sve nas
MA OVO JE KLASICNI SPIN OPOZICIJE I PODMETANJE NOGU.KAKAV CRNI PARK VI VIDITE TU,RECIMO JA NIKAD TU NE BORAVIM,POGOTOVO SVOJU DJECU NE ODVODIM JER JE PREPRLJAVO,PREZAPUSTENO,PREUZASNO.SPRICE I BOCE ALKOHOLA SU SVUKUDA!TEK KADA SE IZGRADI SADA HASTAHANA IMACEMO SUPER SADRZAJE I KVALITETAN PROSTOR.NARAVNO DA TO PODRZAVAM!
Cekaj ove sarajlije kao brane Hastahanu a zivotom isarali instalaciju-svetu instalaciju.Ha Ha Ha.Dalje,ova folija i ljepilo ce trajno unistiti zeljezo i ocistiti se nece nikad.I to vam je briga za park!Za koji tacno park?Tamo imate parking,asfalt i slicno!TEK CETE SA IZGRADNJOM HASTAHANE DOBITI PARK,ZELENILO I SVE SADRZAJE I ZA DJECU I ZA OMLADINU!
Kome god ova prica nije jasna i ima nekih prituzbi,iz pouzdanih izvora znam da se dokumentacija u svakom casu moze provjeriti,pogledati,da se odgovori mogu dobiti i sta god zatreba.Ne valja bas odmah sve kuditi i na lose okretati jer ova prica to zasigurno nije!
Ta prica o Hastahani i konstantnom prepucavanju za i protiv betona je postala vise smijesna.Pa i vrapci na grani znaju cinjenicu da ce se Hastahana pretvoriti u jedan moderan i oplemenjen zelenilom prostor na kojem cemo svi uzivati od nasih najmladih do najstarijih.Tu cinjenicu ne smijemo zaboraviti i uvijek se trebamo zapitati sta tamo trenutno imamo i sta cemo dobiti!
Pitanje za narod koji se konstantno buni jeste u cemu tacno to vi uzivate ljeti i zimi na podrucju Hastahane?U smradu pseceg izmeta,u prljavstini,u parkiranim vozilima,u pobacanim spricama,u ostatku hrane,u povracotini,u pisacki,u betonu,u bocama plastike,alkohola i slicno?!Mislim da ne grijesim!Ono sto vam se nudi je daleko iznad onoga sto trenutno imate i koristite!