Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da je neočišćeno jer radnici RAD-a i PARK-a masovno sjede po kafićima. Iako je u kantonalnim institucijama propisana pauza 30 minuta, oni su tamo sat-dva. A uz to čuo sam da nemaju baš malu platu s obziorm da većina njih jedva ima zvaršenu osnovnu školu.
i sada da nacelnik dadne otkaz RAD-u i angazuje privatnika koji bi to bolje radio, sav svijet bi se digao kako neko urusava javne institucije i kako im je zao radnika RAD-a (a oni sjede po kafana po citav dan i cekaju da se snijeg sam otopi)
Očistite malo ispred svojih vrata i kad budete čistili ne bacajte iz avlije na put.
HOĆE SDA-KOSOVAC I TENDER EFENDIJA AJNADŽIĆ HOĆE JOŠ DA IZVUĆE NARODNIH PARA IZ BUDŽETA OPŠTINE KAKO BI SE UGRADIO I UZEO 10%! ☝️
Vjeovatno ce ovaj koncept olaksati pripremanje za predstojeca desavanja, kako trenutno tako i za sljedecu godinu
Dobro..moraju i gradjani samoinicijativno ucestvovati u ciscenju snijega i malo pogurat rad, sto je normalno i za ocekivati, ali najveci i najvazniji dio posla neka odrade oni koji primaju place za iste.
Nije lose sto su ukljucili i sekretare mjesnih zajednica da prate aktivnosti RAD-a jer to bi trebalo ovu situaciju uciniti ozbiljnijom i produktivnijom.
horde botova, iz aviona se vidi ...
Pametno, nadam se da ce se odazvati pozivu i pridrzavati se plana ciscenja snijega.
Naravno da smo nezadovoljni kad niti jedno vozilo "Rad"-a necete vidjeti na saobracajnici dok snijeg pada. Nadam se da ce im barem prozivke ljudi iz opcine doci do glave i da ce poduzeti nesto po ovom pitanju.
Vjerovatno ih je iznenadio snijeg koji je pao u, mozete zamisliti, zimu.
Ova Opcina je jos i cista kakva je situacija na padinskim dijelovima grada.Iz godine u godinu sve vise nazaduju.Sramotno
Ono sto zelim reci jeste svaka cast nacelniku, covjek od rijeci covjek koji se trudi da opcina i lokalne zajednice budu ugodno mjesto za zivljenje svih gradjana
Opcina Centar kao i uvijek u sluzbi svojih gradjana, lijepo je kad se neko brine za nas
I naravno sve pohvale idu Opcini Centar i nasem nacelniku uvijek azurni i u pripravnosti
Nadam se da ce i poslusati upute nadleznih organa jer stvarno ulice nisu bas ciste a o trotoarima da ne pricam
Kakav nam je RAD kad nas svaki snijeg iznenadi u decembru, januaru ...
Da svako radi svoj posao i ne zabada nos u tuđe poslove sve bi nam bilo bolje
E neka ih je vala neko i pozvao da rade svoj posao, a ne da hladne zimske dane provode u krugu porodice.